ترس از مهدکودک در کودکان
ترس از مهدکودک در کودکان
فرآیند تربیت کودک در خانواده از همان بدو تولد آغاز میشود و به تدریج و با افزایش سن از حمایت مطلق و همهجانبه پدر و مادر کاسته و به استقلال فرزند افزوده میشود. والدین برای افزایش استقلال باید در مناسبترین زمان فرزندان خود را به مکانهایی مانند مهدکودک، پیشدبستانی و… بفرستند. تعامل کودک با همسالان، آشنا شدن آنها با قوانین اجتماعی، ایجاد روابط اجتماعی، بازیهای گروهی و رشد تواناییهای فردی از مزایای مهدکودک است که زمینهساز مدرسهپذیری و به دنبال آن جامعهپذیری افراد میشود.
امروزه افرادی که رفتارهای مورد پذیرش در جامعه را بهراحتی میآموزند، همان کودکانی بودهاند که دوران خردسالیشان را در مهدکودکها سپری کردهاند.
در سن چهار تا پنجسالگی دوره انواع ترسهای ناشی از انطباق بر محیط شروع میشود. بدین معنی که درست است این نوع از ترس طبیعی و وابسته به رشد است اما در جهت گذر سالم کودک از این مرحله ترس بیشتر از مراحل دیگر کودک احتیاج به توجه و همراهی دارد. این ترسها (ترس از مهد کودک، دبستان و...) یکی پس ازدیگری میآیند و میروند و کودک را آماده آن میسازند تا ترسهای جدید را تجربه کند. همانطور که از نام این نوع از ترس پیداست کودک بیم دارد از اینکه آیا میتواند الفت و صمیمیت را در محیط جدید همانند محیط قبلی خود داشته باشد یا خیر؟
- لینک منبع
تاریخ: شنبه , 07 مرداد 1402 (19:59)
- گزارش تخلف مطلب