وضعیت ارز دیجیتال پولکادات
خرید پولکادات در عرضه اولیه شبکه پولکادات در سال 2017 به میزان 140 میلیون دلار برای این شرکت سودآوری داشت. در ادامه و در سال های 2019 و 2020 نیز شرکت تصمیم گرفت این رمز ارز را به صورت خصوصی به فروش برساند که باز هم از این راه 100 میلیون دلار به دست آورد. یکی از کیف پول های این رمز ارز به نام اتریوم پاریتی دچار مشکل شد و از این رو تقریبا نصف توکن های این شبکه قفل شد. اما هیچ تاثیری بر روی فعالیت شبکه پولکادات و توانایی های آن نداشت. در سال 2020 شبکه اجازه داد توکن های باقیمانده در صرافی ها معامله شوند و روز به روز نیز قیمت آن سر به فلک می کشد و در جدول رمز ارزها در کنار قدرتمند ترین آن ها و در میان 10 رتبه برتر قرار گرفته است.
اهداف ارز دیجیتال پولکادات
ارز دیجیتال DOT بیشتر به سه دلیل در شبکه مورد استفاده قرار می گیرد:
Staking: نوعی سهام گذاری در شبکه است و به این معنا که این شبکه کاربران خود را به داشتن رفتاری درست و منطقی با توجه به نظریه بازی دعوت می کند. در صورتی که کاربر رفتار درستی داشته باشد پاداش دریافت خواهد کرد و در صورتی که بخواهد دست به خرابکاری بزند، توکن های خود را از دست خواهد داد. به این ترتیب دیگر هیچ عاملی نمی تواند امنیت شبکه را تهدید کند.
Governance: سرمایه گذاران شبکه از حاکمیت برخوردارند. در واقع صاحبان ارز دیجیتال DOT(ریلی چین) که در شبکه فعالیت دارند، می توانند روی آن حاکمیت داشته باشند. همچون بلاک چین های دیگر سود قابل توجهی که از استخراج به دست می آید تنها متعلق به یک فرد نخواهد بود و تمام امتیازات بین سرمایه گذاران شبکه تقسیم می شود.
Bonding: شبکه از طریق اثبات سهام فعالیت می کند. به این معنا که بلاک چین های جدید در شبکه از طریق وثیقه گذاری ارز دیجیتال DOT به شبکه پولکادات اضافه می شوند و بلاک چین هایی که تاریخ انقضای آن ها گذشته و یا منسوخ شده اند، از طریق باز پس گیری DOT حذف خواهند شد.
تاریخ: جمعه , 23 تیر 1402 (15:48)
- گزارش تخلف مطلب