امروز چهارشنبه 07 آذر 1403 http://bitcoin.cloob24.com
0


البته CMS های دیگر مانند جوملا و دروپال نیز در ابتدا مسیر مشابهی را طی کردند ولی طی 3 سال اخیر وردپرس توانسته فاصله خود را با رقبا بیشتر کرده و امروز سهم بالایی از وب سایت های جهان با وردپرس طراحی می شوند.

میزان محبوبیت طراحی سایت با وردپرس

پنل مدیریت آسان، قابلیت قالب و افزونه نویسی، هسته قدرتمند و بروزرسانی مستمر، دسترسی به منابع آموزشی زیاد، همخوانی کامل با استانداردهای سئو و … از دلایل اصلی رشد چشمگیر طراحی سایت با وردپرس در دنیا محسوب می شوند. در این مقاله تلاش می کنیم مهمترین دلایل انتخاب این سیستم مدیریت محتوا از طرف وبسیما را بررسی کنیم.

چرا طراحی سایت با وردپرس را انتخاب کنیم؟

مجموعه وبسیما یکی از خوشنام ترین و موفق ترین شرکت طراحی سایت در ایران است که در سال 95 موفق شد در جشنواره وب و موبایل ایران به عنوان بهترین شرکت طراحی سایت شناخته شود. این مجموعه از روزهای آغازین شروع به کار خود طراحی سایت با وردپرس را انتخاب نموده و بیش از 90 درصد سایت های مشتریان را با این سیستم مدیریت محتوا طراحی و پیاده سازی کرده است. مهمترین دلایل ما برای انتخاب وردپرس به شرح زیر است.

طراحی سایت مبتنی بر احساسات چیست؟

پنل کاربری استاندارد و آسان وردپرس

یکی از مهمترین فاکتورها در انتخاب سیستم مدیریت محتوا، نحوه مدیریت اطلاعات و بخش های مختلف سایت است. وردپرس در مقایسه با رقبای خود از یک پنل مدیریت کاملا استاندارد و آسان بهره میبرد که برای موبایل و تبلت نیز بهینه سازی شده است. همچنین نرم افزار اندروید و ios نیز برای مدیریت سایت های وردپرس در دسترس می باشد که کار مدیر وبسایت را بسیار ساده خواهد کرد.

پنل مدیریت وردپرس

علاوه براین، پنل مدیریت وردپرس همانند سایر بخش های آن قابلیت ارتقا و افزودن امکانات جدید را داراست و همین مسئله به طراح سایت وردپرس اجازه می دهد بخش های جدیدی برای مدیریت راحت تر محتوا در آن ایجاد نماید. در حال حاضر کلیه پروژه های انجام شده در وبسیما از یک پنل مدیریتی ارتقا یافته و کارآمد بهره مند هستند که امکانات بسیار فراتر از هسته اولیه وردپرس است.

پیاده سازی بر بستر PHP و MySQL

در حال حاضر PHP‌ محبوب ترین زبان برنامه نویسی برای طراحی وبسایت است و طبق گزارش سایت w3techs در نوامبر 2017 نزدیک به 83 درصد سایت های جهان از این زبان برای پیاده سازی هسته سایت خود بهره برده اند. سیستم مدیریت محتوای وردپرس نیز برپایه php کدنویسی شده و همین امر موجب شده از انعطاف پذیری و قابلیت ارتقای بالایی هنگام طراحی سایت با وردپرس برخوردار باشید.

زبان های برنامه نویسی رایج در طراحی سایت

همچنین وردپرس قابلیت افزودن قالب و افزونه های گوناگون را دارد که همین موضوع موجب شده کدنویسان زیادی در سرتاسر دنیا مشغول تهیه امکانات و قالب های جدید برای این سیستم مدیریت محتوا باشند. تقریبا هر قابلیتی که در طراحی سایت شرکتی یا فروشگاه اینترنتی نیاز دارید در قالب یک افزونه برای وردپرس نیز موجود است و هزینه تهیه این افزونه ها در مقایسه با کارایی شان بسیار پایین است. نکته مهم تر اینکه وجود این گستردگی از افزونه و قالب به ما نشان می دهد که عملا هر امکانی را می توان بر بستر وردپرس طراحی و پیاده سازی نمود.

بررسی اعتبار سایت خودمان و آنالیز رقبا با ابزارهای رایگان

تطابق طراحی سایت با وردپرس با استانداردهای سئو

به جرات می توان گفت یکی از مهم ترین دلایل محبوبیت وردپرس تطابق آن با استانداردهای سئو در طراحی سایت است و یک باور و تجربه عمومی وجود دارد که سایت های وردپرسی سریعتر در نتایج گوگل جایگاه کسب می کنند. البته این موضوع در بخش هایی مانند تعریف آدرس دهی صفحات و ساختار هدر صفحه به هسته وردپرس مربوط می شود ولی در بیشتر موارد خروجی صفحات و محتوای آنها توسط طراح سایت وردپرس و مدیر محتوای سایت تولید می شود که البته نقش مهمی در سئو و کسب جایگاه خواهند داشت.

طراحی سایت با وردپرس و همخوانی با استانداردها سئو

مجموعه وبسیما دانش و تجربه بسیار خوبی در طراحی و کدنویسی صفحات وب متناسب با استانداردهای سئو داشته و از همان آغاز فرآیند طراحی سایت با وردپرس به استراتژی محتوایی، استانداردهای کدنویسی، سرعت بالای صفحات و بهینه بودن برای موبایل توجهی ویژه می کند. این امر موجب می شود خروجی سایت در کنار زیبایی از کارایی بالایی برخوردار بوده و عموم مشتریان وبسیما در 6 ماه اول فعالیت خود در فضای اینترنت موفقیت های چشمگیری در زمینه سئو نیز کسب کنند.

همچنین برگزاری کارگاه های آموزشی و تهیه فیلم در جهت آموزش سئو و مدیریت سایت به مشتریان کمک می کند مراحل تهیه و انتشار محتوا را به خوبی درک کرده و کلیه متون و تصاویر سایت را متناسب با اصول سئو تهیه نمایند.

امنیت بالا و به روزرسانی مستمر در طراحی سایت با وردپرس

شاید برخی از فعالان عرصه طراحی سایت بزرگترین ایراد طراحی سایت با وردپرس را ضعف امنیتی و نفوذپذیری آن بدانند در حالیکه این باور به کلی اشتباه است، گواه این اشتباه سایت های پربازدید و موفقی مانند فدراسیون والیبال ایران، فروشگاه زنجیره ای رفاه و نرم افزار حسابداری هلو هستند که همیشه گزینه های جذابی برای هکرها بوده و مدام در معرض خطر قرار دارند ولی هرگز در طی سالها فعالیت با مشکلی در این زمینه مواجه نشده اند. به طور معمول سایت های اینترنتی در سه سطح امنیتی آسیب پذیر هستند که عبارتند از کاربر، هسته و سرور.

امنیت در طراحی سایت با وردپرس

1- امنیت وردپرس سمت کاربر

اولین جایی که امنیت اهمیت خواهد داشت مربوط به خود کاربر یا مدیر سایت است. چه بسیار هستند افرادی که اکانت ایمیل یا شبکه های اجتماعی آنها هک می شود ولی این به معنی ضعف آن شبکه یا حتی جی میل نیست بلکه به دلیل عدم رعایت نکات ایمنی یا رمز عبور آنها به روش لو رفته و یا از ابتدا رمز عبوری بسیار ساده و قابل حدس انتخاب کرده اند.

رایج ترین عبارت های به کار رفته برای رمز عبور در سال 2016 شامل 123456، qwerty و 111111 هستند که همگی برای هکرها شناخته شده و قابل حدس هستند. جالبتر اینکه اگر این لیست را به 25 عبارت پرکاربرد افزایش دهیم تقریبا نزدیک به 50 درصد کاربران شبکه های اجتماعی را پوشش می دهد.

50 پسورد رایج در سال 2016

البته برای وردپرس این موضوع پیش بینی شده است و با ارتقای محدودیت های امنیتی می توان پسوردهای انتخابی از طرف مدیر را مدیریت کرده و فقط اجازه انتخاب رمز عبور پیچیده و دشوار را به او داد. همچنین اگر کاربری بیش از 3 بار رمز عبور خود را اشتباه وارد کند از طرف سیستم مسدود شده و تا یک ساعت اجازه فعالیت بر روی سایت را نخواهد داشت. همین امر موجب می شود امکان استفاده از ربات های رمزیاب بر روی وردپرس حذف شود.

2- امنیت وردپرس در هسته

وردپرس را می توان محصولی از یک جامعه چند میلیونی دانست و هر شکاف امنیتی در آن می تواند کل این خانواده را با خطر مواجه کند. در نتیجه هسته مرکزی وردپرس همواره در حال بروزرسانی و ارتقا بوده است. در صورتیکه شما همگام با آپدیت های وردپرس حرکت کنید هیچ خطری سایت شما را تهدید نخواهد کرد. بیشتر کاربرانی که با مشکل هک در طراحی سایت با وردپرس مواجه می شوند حداقل یک سال از آخرین بروزرسانی هسته آنها میگذرد.

3- امنیت طراحی سایت با وردپرس سمت سرور

در این بخش نیز وردپرس از سطح بسیار بالای امنیتی برخوردار است و در بیشتر موارد مشکلات گزارش شده از ضعف کدنویس سایت و امکانات اضافه شده به وردپرس است. همچنین ممکن است شما از افزونه های غیراستاندارد یا قفل شکسته بر روی سایت خود استفاده کرده باشید که به طور حتم ریسک هک شدن سایت را افزایش می دهد.

برخی از موارد امنیتی نیز به شرکت ارایه دهنده هاست و سرور مربوط شده و ممکن است نفوذ و تخریب مستقیما از آن بخش اتفاق بیافتد که در این شرایط تفاوتی نمی کند طراحی سایت با وردپرس انجام شده باشد یا با CMS اختصاصی.

استقبال جهانی از طراحی سایت با وردپرس

بخشی از مشتریان وبسیما شرکت های خارجی و مجموعه های فعال در خارج از ایران هستند. جالب است بدانید که این شرکت ها عموما با وردپرس و قابلیت های آن آشنایی کامل داشته و در بسیاری موارد تاکید دارند که طراحی سایت با وردپرس انجام شود. دلیل اصلی این انتخاب جامعه چندمیلیونی وردپرس در زمینه ارتقا و کدنویسی است.

برترین شرکت هایی که از طراحی سایت وردپرس بهره میبرند

این شرکت ها به خوبی میدانند که در صورت وجود هرگونه اختلاف نظر با طراح سایت خود می توانند ادامه کار را به یک مجموعه دیگر واگذار کنند و یا با گذشت مدتی از راه اندازی سایت به راحتی یک تیم داخلی تشکیل داده و سایت خود را با امکانات جدید ارتقا دهند. در حالیکه اگر طراحی سایت با CMS اختصاصی انجام شده باشد عملا تنها تیم توسعه دهنده اولیه می تواند تغییرات را بر روی آن پیاده سازی کند که البته ممکن است همیشه در دسترس شما نباشد.

آموزش طراحی سایت با وردپرس

می توان گفت طراحی سایت با وردپرس هم آسان است و هم دشوار. بسیاری از شرکت ها با استفاده از قالب های آماده و بعضا حرفه ای می توانند با هزینه ای بسیار پایین سایت خود را بر بستر وردپرس راه اندازی نمایند. به طور حتم آموزش طراحی سایت با وردپرس در این شرایط بسیار ساده بوده و شما تنها باید نحوه مدیریت صحیح وردپرس و قالب خریداری شده را یاد بگیرید.

آموزش طراحی سایت با وردپرس و قالب های آماده

بسیاری از این قالب ها به گونه ای طراحی شده اند که طیف وسیعی از مشتریان را پوشش دهند در نتیجه امکانات گوناگونی در آنها پیش بینی شده که ممکن است در 90 درصد پروژه ها مورد استفاده قرار نگیرد. امکانات زیاد در نگاه اول جذاب است ولی بهتر است بدانید که موجب سنگین شدن سایت شما و البته پیچیده شدن فرآیند ارتقا و انجام تغییرات می شود.

پس از راه اندازی اولیه و گذشت چند ماه شما متوجه ایرادات این دست قالب ها شده و یا برای ارتقای کسب و کار خود نیاز به تغییر آنها خواهید داشت. در این شرایط طراحی قالب اختصاصی و حرفه ای وردپرس اهمیت زیادی خواهد داشت.

برای یادگیری طراحی سایت حرفه ای با وردپرس شما باید ابتدا به HTML، CSS و jQuery مسلط باشید و در ادامه دانش تخصصی در حوزه php و ساختار قالب های وردپرس کسب کنید. در نتیجه مسیر آموزش طراحی سایت با وردپرس آنقدر که بنظر میرسد ساده نبوده و نیازمند سال ها تجربه و دانش تخصصی خواهد بود.

تجربیات خود از طراحی سایت با وردپرس یا سیستم های مدیریت محتوای دیگر را با ما به اشتراک بگذارید و دلایل خود برای انتخاب آنها را ذکر کنید.

منبع:وبسیما

0

 

در اینترنت در این زمینه مقالات زیادی وجود دارد و با افزایش استفاده از شبکه های اجتماعی کمتر کسی را می توان دید که تولید محتوا کرده باشد و در این زمینه صاحب نظر نباشد.

تا قبل از روی کار آمدن و رواج شبکه های اجتماعی، این متخصصان سئو بودند که با محاسبات ریاضی برای شما تعیین می کردند که چه تیتری را برای مطلب خود انتخاب کنید. آن ها با بررسی آمار جستجوهای گوگل و ترندها برای شما چک لیستی را تعیین می کردند و این موضوع باعث ایجاد محدودیت هایی برای انتخاب تیتر مناسب می شد. حال می خواهیم با رویکردی مبتنی بر بازاریابی و بخصوص بازاریابی محتوایی انتخاب تیتر مناسب را بررسی کنیم.

انتخاب تیتر مناسب و بازاریابی محتوایی

برگردیم به موضوع اصلی و انتخاب تیتر مناسب برای مطالب سایت، انتخاب تیتر مناسب چندان کار پیچیده و دشواری نیست. البته این سادگی بستگی به اهدافی که شما می خواهید با محتوای‌تان به آن برسید دارد. اگر هدف شما خوانده شدن مطالب سایت‌تان توسط مخاطبان و یا به دست آوردن مخاطبان جدید است، بدانید که کار چندان سختی پیش رو ندارید.

بازاریابی محتوایی در بسیاری موارد به تلاشی متظاهرانه شباهت دارد. شما طوری وانمود می کنید که انگار می خواهید مطالب مفیدی را  برای مخاطب فراهم کنید، اما در اصل هدف شما کشاندن مخاطب به سمت استفاده از خدمات یا محصولات و تبلیغ خودتان است.

اینکه محصولات و یا خدماتی را انتخاب کنید، سپس با این ذهنیت محتوایی در راستای آن تولید کنید که با آن مطابقت داشته باشد، شیوه ای غلط است. اگر به دنبال تولید چنین محتوایی هستید باید در اولین قدم به هدف خود از تولید محتوا و جایگاه آن در طراحی سایت تان دقت کنید.

خدمات بهینه سازی سایت

 انتخاب تیتر مطلب مناسب و علاقه به نوشتن

آیا شما از روی میل و علاقه تان مطلب می نویسید یا فردی هستید که سرگرمی اش را به حرفه اش تبدیل کرده است؟ اگر جواب شما مثبت است کار دشواری برای انتخاب تیتر برای مطالب سایت نخواهید داشت.

به طور اساسی کسی که علاقه و شوق نوشتن دارد خودش مطالب را در ذهنش پردازش می کند و با در نظر کردن جوانب مختلف به انتخاب تیتر مناسب و مرتبط با محتوا می رسد. این روش خیلی بهتر و در عمل مفیدتر از شیوه ایست که فرد بخواهد برای انتخاب تیتر مناسب مطالب سایت خود از روی یک سری قواعد و چک لیست های سئو سایت پیروی کند.

مقالات قدیمی چه تاثیری بر سئو سایت دارند؟

بررسی یک شیوه ی انتخاب تیتر مناسب

 ابتدا موضوعی را که به آن علاقه دارید و برایتان جذابیت دارد مشخص کنید. این طوری به احتمال زیاد می توانید مطمئن باشید که افراد دیگری نیز هستند که موضوع شما برای آن ها جذابیت دارد.

 سپس بعد از انتخاب موضوع 10 تا 20 منبع را مشخص کنید و با مطالعه ی آن ها دیتای تقریبا کاملی راجع به موضوع به دست آورید. بعد از این مرحله شما به یک ایده ی اولیه ای برای انتخاب تیتر مناسب می رسید. این ایده در ادامه پخته تر خواهد شد و به احتمال زیاد تغییر خواهد کرد.

یک شیوه ای که برخی دیگر به آن توصیه می کنند، انتخاب تیتر در ابتدای کار است. این کار باعث ایجاد محدودیت هایی برای نویسنده می شود و باعث کاهش کیفیت محتوا می شود. علاوه بر آن چطور می توان بدون دانستن اینکه محتوای شما به کجا ختم می شود، تیتر مناسب برای آن انتخاب کرد؟!

 حال نوبت نوشتن متن و اضافه کردن نظرات خود است. اگر نظر و دیدگاه خود را به متن اضافه نکنید دیگر نوشتن جذابیتی ندارد. هنگام مطرح کردن اخبار نیز نظر و دیدگاه خود را نیز به نوشته اضافه کنید. همچنین این می تواند باعث درگیر شدن بیشتر مخاطب با نوشته ی شما شود.

پس از پایان پیش نویس نوشته را به زیر بخش های منظم و هدفمند تقسیم کنید. در حین بازنویسی زیربخش ها احتمال دارد بسیاری از مطالب را برای متناسب و بهتر کردن جریان مطلب یا دلایل دیگر تغییر دهید. اطمینان پیدا کنید که بین بخش های نوشته ی شما ارتباط معقول و منطقی وجود دارد. پس از اتمام ساخت زیربخش ها و تولید محتوای آن ها بررسی کنید که تمامی مطالب مورد نظر آورده شده و زاویه ای از دید شما پنهان نمانده است و به تمامی جنبه های مطلب پرداخته اید.

رپورتاژ خبری چگونه در سئو شما تاثیر می‌گذارد؟

پس از این کار بر روی انتخاب تیتر مناسب تمرکز کنید. به احتمال زیاد پس از انجام این مراحل انتخاب تیتر مناسب برای شما دشوار نخواهد بود. سعی کنید تیتر انتخابی شما تیتری جذاب باشد و خواننده را به خواندن مطلب تشویق کند. همچنین با خواندن مطلب شما، خواننده باید درباره ی آنچه که در تیتر آورده اید اطلاعات مفیدی به دست آورده باشد. همواره به این نکته توجه کنید که بین تیتر انتخابی شما و روند مطالب و اینکه محتوا به کجا ختم می شود، ارتباط معقولی وجود داشته باشد.

 امروزه با توجه به اینکه در شبکه های اجتماعی فقط تیتر شما نمایش داده می شود، انتخاب تیتر مناسب بیش از پیش اهمیت یافته است. به طور کلی تیتر شما باید بیانگر موضوع نوشته ی شما باشد و به مخاطب ایده ی صحیحی از آنچه که قرار است در محتوای تولید شده ی ارائه شود بدهد.

شما چه میزان در انتخاب تیتر مناسب مطالب سایت به راحتی خواننده در مقابل رعایت اصول سئو اهمیت می دهید؟ نظر خود را در بخش نظرات با ما در میان بگذارید.

 

منبع وبسیما

0

 

طراح رابط کاربری (UI) و همچنین طراح تجربه کاربری (UX) هر دو برای دستیابی به محصول نهایی مناسب ضروری هستند و باید با یکدیگر همکاری داشته باشند. با وجود این نقش ها و وظایف این دو با یکدیگر تفاوت زیادی دارد. طراحی تجربه کاربری موضوعی تحلیلی و تکنیکال می باشد، در حالی که طراحی رابط کاربری بیشتر نزدیک به چیزی است که ما به عنوان طراحی گرافیک می شناسیم، گرچه وظایف بیشتر و پیچیده تری دارد.

متا تگ meta tags چیست

اگر شما یک محصول را به مانند بدن انسان در نظر بگیرید، کدها همان استخوان هایی هستند که به بدن شکل می دهند. اندام ها نیز نمایانگر طراحی تجربه کاربری هستند که ورودی های بدن انسان را برای بقا اندازه گیری و بهینه سازی می کنند. طراحی رابط کاربری نیز مانند نمای بیرونی بدن است، مانند احساسات و عکس العمل ها و به طور کلی آنچه از بیرون دیده می شود.

راهول ورشنی از موسسین شرکت foster.fm در این باره می گوید:

طراحی رابط کاربری و طراحی تجربه کاربری از گیج کننده ترین بحث ها در کار ما است و بسیاری این دو مفهوم را اشتباه به کار می برند. یک رابط کاربری بدون

در حالی که یک تجربه کاربری بدون رابط کاربری مانند یک قالب مجسمه تو خالی است. یک حس ایده آل ناشی از محصول با یک طراحی تجربه کاربری خوب شروع می شود، که در ادامه اش طراحی رابط کاربری خوب قرار می گیرد. هر دوی آن ها برای دستیابی به یک محصول موفق ضروری اند.

تجربه کاربری (UX) و خدمات بهینه سازی سایت و آموزش سئو سایت

طراحی تجربه کاربری (UX) چیست؟

طبق تعریفی که در ویکی پدیا آمده است طراحی تجربه کاربر (UXD یا UED) فرایند بهبود رضایت مشتری و وفاداری او با بهبود قابلیت استفاده، سهولت استفاده و لذت های ارائه شده در تعامل بین مشتری و محصول است.

alt text یا تگ Alt یا متن جایگزین تصویر چیست و چه تأثیری بر روی سئو دارد؟

ممکن است در نظرتان این تعریف مبهم باشد، همچنین هیچ اشاره ای نیز به تکنولوژی و مفاهیم دیجیتال نکرده باشد. به طور کلی خلاصه کردن یک پروسه در قالب چند کلمه همیشه امری دشوار بوده است.

برخی از ابهامات در تعاریف به دلیل تازه و نو بودن این مفهوم است. دُن نورمن، دانشمند علوم شناختی و موسس گروه مشاوره طراحی نیلسون نورمن درباره اهمیت تجربه کاربری می گوید:

تجربه کاربری تمام جنبه های تعامل کاربر با شرکت، خدمات و محصولات شرکت را شامل می 

طراح تجربه کاربری (UX) باید به طور فعالانه در فرآیند تحقیق، ارزیابی، توسعه، محتوا و نمونه سازی برای ارزیابی کیفیت محصول مشارکت داشته باشد. طراحی تجربه کاربر یک مفهوم غیر دیجیتال و مرتبط با علوم شناختی است، اما به طور عمده در حوزه ی دیجیتال تعریف و به کار گرفته می شود.

طراحی رابط کاربری (UI)

طراحی رابط کاربری (UI) چیست؟

اگر چه طراحی رابط کاربری مفهومی قدیمی تر بوده و بیشتر از آن استفاده شده است، اما به علت برداشت های غلط بسیار، یافتن پاسخی برای سوال “طراحی رابط کاربری چیست؟” امری دشوار است. در حالی که تجربه کاربر، مجموعه ای از وظایف متمرکز بر بهینه سازی محصول برای استفاده همراه با لذت کاربر و افزایش کارایی است، طراحی رابط کاربری مکمل آن است و شکل و ظاهر، حس و جذابیت محصول را در بر می گیرد. همانند طراحی تجربه کاربری، طراحی رابط کاربری نیز نقشی چند وجهی و چالش برانگیز است. طراح رابط کاربری مسئول تبدیل محتوا،طرح و ظاهر یک محصول به تجربه ای جذاب برای کاربر است.

بر خلاف رابط کاربری (UI)، تجربه کاربری (UX) مفهومی کاملا دیجیتال است. نقش طراحی رابط کاربری برای هر رابط دیجیتال و کاربران آن در زمینه احساس ناشی از برند و اعتماد به برند نقشی بسیار مهم و ضروری می باشد. گرچه ارتقا حس ناشی از برند و اعتماد به برند به طور خاص وظیفه ی طراح رابط کاربری نیست، اما طراحی رابط کاربری محصولات برند بر این دو موضوع تاثیرگذار است.

آخرین وظیفه ی طراح رابط کاربری نیز پیاده سازی طراحی به کمک یک توسعه دهنده است. در گذشته تفاوتی میان طراح رابط کاربری و توسعه دهنده قائل نمی شدند. اما امروزه طراح وب (که در واقع همان طراح رابط کاربری است که توانایی کدنویسی دارد) به عنوان طراح رابط کاربری شناخته می شود. در حالی که طراح تجربه کاربری نیازی به کدنویسی ندارد. طراحی رابط کاربری امری است که بر پایه ساخت رابط کاربری هایی جذاب با گذر زمان تکیه دارد و با گذشت زمان دچار تکامل و تغییر می شود.

به طور کلی می توان گفت طراحی رابط کاربری سه بخش از محصول را تشکیل می دهد:

  •  Sense: شامل کنش و واکنش محصول در رابطه با ورودی کاربر و یا محیط های نمایش متفاوت است
  •  Skin: شامل نمایش بصری و گرافیکی محصول است
  • Makeup:شامل دستورالعمل ها و نکات و راهنماهایی است که کمک می کند کاربر تجربه بهتری داشته باشد.

رابط کاربری (UI) و تجربه کاربری (UX)، مکمل یکدیگرند

UI و UX مکمل یکدیگر شناخته می شوند. هر دوی آن ها در محصول برای ایجاد تجربه ای دلنشین برای کاربر ضروری اند و نمی توان یکی را بر دیگری ارجح دانست.

هلگا مورنو،طراح و کارشناس، در مقاله ی “فاصله بین UX  و UI” و “تفاوت UI و UX” در اینباره می گوید:

چیزی که عالی به نظر می رسد اما کار کردن با آن دشوار است نمایانگر UI خوب و UX ضعیف است، و برخلاف آن چیزی که کارکردن با آن ساده  است و ظاهری بد دارد، نمایانگر UX خوب و UI  ضعیف است.

آموزش سئو سایت

منبع وبسیما

0

 

رنک گوگل فقط به لینک سازی مربوط نمی شود!

پیش از هر کاری باید بنیان و اساس قدرتمندی برای سایت یا وبلاگ خود ایجاد کنید. اگر سایت شما از سیستم مدیریت محتوای وردپرس استفاده می کند، می‌توانید از صدها پلاگین و افزونه موجود به صورت رایگان استفاده کنید و از مزایای آنها بهره‌مند شوید. (البته برخی از این افزونه ها به صورت رایگان در دسترس افراد قرار نمی گیرند و برای تهیه آن باید هزینه‌ای پرداخت شود)

لطفاً این را فراموش نکنید که به دست آوردن ترافیک و وذودب گوگل زیاد به معنای داشتن لینک های زیاد نیست، بلکه نتیجه داشتن یک محتوای با کیفیت و ارزشمند است.  اگر محتوای شما کیفیت پایینی داشته باشد شانس به دست آوردن رتبه های بالا در نتایج جستجوی گوگل بسیار پایین خواهد بود.

 

خب، اکنون کمی بیشتر درباره ارزش محتوا می‌دانید. اما قبل از اینکه بخواهید از استراتژی های موجود در این مقاله استفاده کنید، باید مراحل زیر را به دقت دنبال نمایید.

بهینه سازی ریچ اسنیپت ها

موتورهای جستجوگر به شما این امکان را می‌دهند که اطلاعات مرتبط و اصلی در مورد سایت خود را مشخص نمایید. این موضوع بسیار مهم است، به خصوص بعد از دوره الگوریتم هامینگ برد که در آن گوگل تمامی تلاش خود را برای درک موضوع وب سایت شما انجام داد.

ریچ اسنیپت ها، کدهای نشانه گذاری شده کوچکی برای صفحات شما هستند که به عنوان متن در زیر عنوان لینک در نتایج موتورهای جستجوگر ظاهر می شوند. آنها ظاهری شبیه زیر خواهند داشت:

خدمات بهینه سازی سایت

زمانی که  گوگل محتوای موجود در صفحات شما را به خوبی درک کرد و موضوع سایت شما را فهمید، یک ریچ اسنیپت برای صفحه شما ایجاد می کند (متنی دقیق، با جزییات کامل که به کاربران نهایی کمک می‌کند آن چیزی را که جستجو کرده اند را راحت تر پیدا کنند). سایت MOZ بیان کرده است که ریچ اسنیپت ها به گونه ای طراحی شده اند تا در درک بهتر موضوع صفحه به کاربران کمک کنند.

به خاطر داشته باشید که هدف شما در نهایت افزایش نرخ کلیک است و این موضوع در رتبه گوگل شما هم تاثیر دارد. پس شما باید هر کاری که می توانید انجام دهید تا مخاطبان تان بر روی سایت شما کلیک کنند. ریچ اسنیپت ها در این زمینه به شما کمک می‌کنند. گوگل از ریچ اسنپیت ها برای محتواهای زیر پشتیبانی می‌کند:

  • نقد و بررسی ها
  • موسیقی
  • دستور العمل ها
  • محصولات
  • افراد
  • کسب وکارها و سازمانها

نکته: شما باید به صورت مداوم محتوا و مطالبی را تولید کنید که با کوئری های جستجوی کاربران همسان و همتراز باشد. به زبان ساده، محتوای شما باید با اهداف و جستجوهایی که توسط کاربران انجام می‌شود مرتبط باشد. بیشتر اوقات، گوگل ریچ اسنیپت هایی را بر اساس محتوای موجود در سایت شما ایجاد می‌کند. پس اگر محتوای خوب و با کیفیتی ایجاد شود، گوگل می‌تواند کار خود را به درستی انجام دهد.

جلوگیری از بروز پوگو استیکینگ (بازگشت به نتایج جستجو)

اولین و مهم ترین فاکتور رتبه بندی در نتایج اول گوگل، رضایت کاربران است. اگر می‌خواهید ترافیک سایت خود را بدون لینک بیلدینگ افزایش دهید، باید اثر پوگو استیکینگ (pogo - sticking) را به حداقل برسانید. اما منظور از این واژه دقیقاً چیست؟ خب، زمانی که کاربر از طریق موتورهای جستجوگر وارد سایت می‌شود و بدون بازدید از سایت شما به نتایج جستجو بر می‌گردد، Pogosticking یا بازگشت به نتایج موتور جستجوگر اتفاق افتاده است. بر اساس یافته‌های سایت Foster Web Marketing،  گوگل از پوگو استیکینگ، بیشتر از نرخ پرش یا بانس ریت بالا متنفر است.

بگذارید ساده‌تر موضوع را به شما توضیح بدهیم: آیا تابه حال برایتان پیش آمده است که به دنبال موضوع خاصی در گوگل باشید، بر روی 10 نتیجه اول کلیک کنید و از نتایج نمایش داده شده ناراضی باشید؟ در این شرایط چه کار می‌کنید؟ به سرعت دکمه بازگشت را فشار می‌دهید تا به نتایج جستجو بر می‌گردید و بر روی لینک سایت دیگری کلیک خواهید کرد. این همان Pogo-sticking است که در آن کاربر از یک نتیجه به نتیجه دیگر می‌رود، زیرا نیازش برطرف نمی‌شود.

نکته: باید به این نکته توجه داشته باشید که Pogo-sticking با بانس ریت (یا نرخ پرش) متفاوت است. نرخ پرش مربوط به آمار داخلی وب‌سایت است و زمانی رخ می‌دهد که سایت شما توسط کاربر باز می‌شود، اما این بازدیدکنندگان از سایر صفحات سایت شما بازدید نمی‌کنند. دیگر مهم نیست که این کاربر از چه طریقی سایت شما را پیدا کرده است. (شما در یکی از مطالب دیگر وبلاگ نوین می‌توانید بیشتر در مورد معنای بانس ریت (Bounce Rate) و اهمیت آن بخوانید.) اما Pogo-sticking زمانی رخ می دهد که کاربر از طریق موتورهای جستجو وب‌سایت شما را پیدا می‌کند، اما به سرعت سایت شما را ترک می‌کند و دوباره به نتایج جستجوی خود باز می‌گردد. در نتیجه موتور جستجو متوجه می‌شود که سایت شما نیاز کاربر را برآورده نکرده است. حال این موضوع می‌تواند به خاطر تجربه کاربری، طراحی یا متون موجود در سایت شما باشد.

خدمات سئو سایت

آقای سایروس شپارد پدیده Pogo-sticking را این چنین توضیح می دهد:

 به طور خلاصه، Pogo-sticking زمانی رخ می دهد که یک سایت یا صفحه خاص در نتایج برتر گوگل نمایش داده شود، اما نتواند نیاز کاربر جستجو را به درستی برطرف کند.

وقتی پوگو استیکینگ اتفاق می‌افتد، گوگل این موضوع را به معنی نامناسب بودن محتوای شما برای جستجوی انجام شده می‌شناسد. دلیل این امر نیز بسیار واضح است: وقتی که کاربران مختلفی از محتوای صفحه شما بازدید می‌کنند، اما زمانی را صرف مطالعه محتوای شما نمی‌کنند، واضح است که محتوای شما قادر به راضی نگه داشتن این کاربران و بازدید کنندگان نیست. در نتیجه، وب سایت شما به تدریج رتبه و ورودی جستجوی خود را از دست می‌دهد.

 

زمانی که رضایت کاربران خود را جلب می کنید، به تدریج تعداد کاربرانی که سایت شما را ترک می‌کنند، کاهش پیدا خواهد کرد. برای این منظور شما باید محتوای مناسب برای بازدیدکننده خود تولید کنید تا او دلیلی برای ترک وب‌سایت شما نداشته باشد. در این مقاله، با روش هایی آشنا خواهید شد که به شما کمک می کند از طریق ایجاد محتوای با کیفیت، از پوگو استیکینگ یا همان Pogo-sticking سایت خود بکاهید. به این ترتیب گوگل شما را به عنوان یک منبع بسیار با کیفیت خواهد شناخت و مدام شما را در نتایج جستجو بالاتر و بالاتر خواهد برد. و دیگر احتیاجی نیست که برای به دست آوردن نتایج خوب از گوگل، تنها بر روی ساخت بک لینک های متعدد تمرکز کنید و در نهایت هم به سرعت از رتبه خود سقوط کنید.

افزایش ورودی گوگل و ترافیک سایت بدون لینک بیلدینگ

خوب حالا که با تاثیر ریچ اسنیپت ها بر روی رتبه بندی موتورهای جستجوگر و ترافیک حاصل از آن آشنا شدیم، می توانیم با تسلط هر چه بیشتر، از چهار روش تایید شده برای افزایش ترافیک سایت بدون نیاز به لینک سازی استفاده کنیم. هر کدام از این استراتژی ها، زمانی که به درستی در سایت شما مورد استفاده قرار بگیرد، می تواند ترافیک زیادی را از طریق موتورهای جستجوگر  به وب‌سایتتان روانه سازد.

1. اخبار و رویدادهای مربوط را در اولین فرصت منتشر کنید.

آیا می توانید به سرعت (و زودتر از سایر رقبا) در مورد آخرین اخبار حوزه تخصصی خود مطلب بنویسید؟ اگر چنین است، شما می‌توانید از این توانایی برای بهبود رتبه گوگل خود و در نتیجه افزایش ورودی گوگل و ترافیک جستجوی خود استفاده کنید.

افزایش سئو سایت

استیون لِوی یک متخصص بازاریابی دیجیتال است که در کتاب خود توضیح می‌دهد چگونه مهندسان گوگل، رضایت کاربران خود را با درک و آنالیز داده‌های حاصل از نحوه رفتار آنها مورد بررسی قرار می‌دهد. یکی از معیارهای گوگل در این زمینه، کلیک‌های طولانی است. کلیک های طولانی زمانی رخ می‌دهد که یک کاربر از طریق نتایج موجود در موتور جستجو بر روی آدرس سایت شما کلیک می‌کند و دوباره به صفحه نتایج بر نمی‌گردد.

یکی از روش‌هایی که کمک می‌کند صاحبان یک سایت از برنگشتن بازدیدکنندگان به نتایج جستجو مطمئن شوند، این است که به طور مداوم اخبار و مطالب خود را بروزرسانی کنند. اینکار نه تنها به طور مستقیم در رنکینگ گوگل تاثیر دارد و جلوی پوگو استیکینگ را می‌گیرد، بلکه این شانس را به وجود می‌آورد که دیگر سایت‌های معتبر در زمینه کاری شما، این مطلب را با ذکر منبع منتشر نمایند (البته ممکن است برخی از سایت‌های نامعتبر و بی‌اخلاق هم مطلب شما را بدزدند. اما این هم در طولانی‌مدت به معنی اعتبار بیشتر شماست). پس شما از طریق بروزرسانی مداوم می‌توانید به طور غیر مستقیم بک لینک بسازید.

اجازه دهید این موضوع را با ذکر یک مثال توضیح دهیم. زمانی که به دنبال لینک بیلدینگ با توجه به معیارهای گوگل و تغییرات الگوریتمی و کوئری های مرتبط با  گوگل هستید، چه سایت هایی در نتایج به شما نشان خواهند داد؟ بله درست حدس زدید: آن سایت هایی که به صورت مداوم بروزرسانی دارند و مطالب جدیدی در این زمینه منتشر می‌کنند. (که خوشبختانه یکی از آنها خود ما هستیم.)

خدمات سئو سایت

درست است که سایت های اول جستجو معمولاً دامنه های معتبر و قدیمی دارند و امتیاز آنها نزد گوگل بالاست، اما مهم ترین دلیلی که این سایت ها در نتایج اول گوگل قرار دارند این است که اخبار جدید و فوری حوزه سئو را پوشش می دهند. این سایت ها معمولا آخرین به روزرسانی های موجود در حوزه سئو و دیجیتال مارکتینگ را منتشر می کنند. آنها بیشتر اوقات کنفرانس های مرتبط با سئو و کارگاه های آموزشی را برگزار می کنند. از آنجایی که 48% از جستجو ها منجر به کلیک طبیعی می شود، پس شما باید با آخرین اطلاعات و اخبار حوزه خود به روز باشید و به طور مداوم در مورد آنها مطالبی منتشر کنید. در این صورت قادر خواهید بود در نتایج اول گوگل باشید و اطلاعات مرتبطی در اختیار کاربران خود قرار دهید.

آموزش سئو سایت

وبلاگ هایی که مرتبط با فناوری هستند به راحتی می توانند از این گزینه به نفع خود استفاده کنند. به عنوان مثال سایت TechCrunch در صفحه اصلی خود بخشی را برای اخبار اختصاص داده است. این بخش همان جایی است که بیشتر افراد برای آشنایی با اخبار جدید به آن مراجعه می کنند.

خدمات سئو سایت

به خاطر داشته باشید، زمانی که به سرعت محتوای با ارزش و مفید در مورد اخبار تولید می کنید، کاربران به طور طبیعی به شما لینک خواهند داد. خب، حالا سوال اینجاست که از کجا می توان اخبار جدید حوزه تخصصی خود را پیدا کرد؟

گوش به زنگ باشید

اگر بازاریاب دیجیتال، وبلاگ نویس یا تولید کننده محتوا هستید باید همیشه گوش به زنگ باشید. در حوزه تخصصی خود به دنبال اتفاقات جدید باشید و در مورد آن مطلب بنویسید. مطلبی که بتواند سروصدای زیادی بر پا کند.

حتی اگر این اخبار نتواند در میان افراد به خوبی توسعه یابد، باز هم می توانید از یک مقاله خوب به نفع خود استفاده کنید و از این طریق به کاربران خود کمک کنید تا به اطلاعات مورد نیازشان دسترسی داشته باشند. خوانندگان، تولید کنندگان محتوایی را که به طور مداوم مقالات مفیدی ارائه می دهد و در مورد رویدادهای فعلی مطلبی منتشر می کنند را به عنوان یک فرد حرفه ای خواهند شناخت.

همانطور که می دانید هزاران موضوع جدید در حوزه اخبار وجود دارد که می توانید هم اکنون آن ها را پوشش دهید. برای مثال هم اکنون که شما در حال مطالعه این مقاله هستید، این دو موضوع سر تیتر اخبار سایت Search Engine Land است.

افزایش ترافیک سایت بدون لینک سازی

هر کدام از این موضوعات می تواند محتوای خوبی برای کاربر فراهم کند البته اگر تحقیقات خوبی بر روی آن انجام شود. اگر هنوز هم قانع نشده اید که به روزرسانی اخبار می تواند استراتژی مفیدی برای شما باشد، باید تجربه برایان دین (مدیر وب سایت Backlinko) که با استفاده از این روش نرخ تبدیل خود را تا 785% افزایش داده است را در نظر بگیرید.

اگر برای اجرای این استراتژی آماده هستید، با سرتیترها کار خود را آغاز کنید. فقط باید به خاطر داشته باشید که اخبار موجود را به محتوای با ارزش و منحصر به فرد تبدیل کنید که عناوین خوبی دارد. در ادامه برایتان توضیح خواهیم داد که چگونه می توان یک سرتیتر عالی نوشت.

عنوان اصلی خبر: گوگل محتوای غنی پزشکی را به قاب دانش (Knowledge Graph) تبدیل می کند.

عناوین جذابی که می تواند باعث کلیک کاربران بر روی خبر شود:

  • 10 مورد از مهم ترین چیزهایی که باید در مورد محتوای پزشکی گوگل بدانید.
  • چه چیزهایی باید در مورد محتوای پزشکی گوگل در قاب دانش بدانید؟
  • چگونه محتوای پزشکی گوگل در قاب دانش می تواند رتبه بندی شما را بهبود ببخشد؟

ایده های عملی در مورد مقالات را تشخیص دهید

شما می توانید ایده های جدید برای به روزرسانی اخبار را در وبلاگ ها، مجلات، بخش دیدگاه های سایت و پادکست ها پیدا کنید. به عنوان مثال نگاهی به جلد مجلاتی بیندازید که در حوزه تخصصی شما کار می کنند. این مراحل را دنبال کنید (به عنوان مثال):

مرحله اول: به سایت magazines.com بروید. کلمه کلیدی خود را تایپ کنید (مثلا بازاریابی) و سپس روی آیکون جستجو (Search) کلیک کنید.

 

افزایش ترافیک سایت بدون لینک سازی

مرحله دوم: نتایج به دست آمده را مطالعه کنید. بر روی جذاب ترین موارد کلیک کنید.

خدمات بهینه سازی سایت

مرحله سوم: جلد مجلات را بررسی کنید. سرتیترهای عملی را انتخاب کنید و سپس به توسعه آن فکر کنید. سعی کنید تیتر یا عنوانی را بنویسید که کاربر را به کلیک کردن تشویق کند.

افزایش ترافیک سایت بدون لینک سازی

اجازه دهید این موضوع را نیز با مثالی توضیح دهیم:

عنوان اصلی: مدل استارت آپی که برای همه افراد  کارساز است.

سرتیترهای تغییر یافته:

  • بهترین مدل استارت آپی برای بازاریابان محتوایی که به دنبال سود بیشتر هستند.
  • چگونه یک مدل استارت آپی ساده در عرض شش ماه بیش از 5600 مشترک ایجاد کرد؟

از منابع مختلف کمک بگیرید

شما باید اخبار مرتبط را از منابع قابل اعتماد به دست آورید و از آنها برای تولید محتوای با ارزش، عمیق، مفید و قابل کلیک استفاده کنید. اولین مکانی که می توانید بهترین اخبار حوزه تخصصی خود را پیدا کنید بخش اخبار گوگل است:

مرحله اول: ابتدا به صفحه Google News بروید. کلمه کلیدی (مثلاً Email Marketing) مورد نظر خود را تایپ کنید. بر روی آیکون جستجو کلیک کنید یا کلید Enter را بزنید.

افزایش ترافیک سایت بدون لینک سازی

مرحله دوم: اخبار جدید برای آن کلمه کلیدی را بررسی کنید.

افزایش سئو سایت

همانطور که مشاهده می کنید. گوگل اخبار جدید را ایندکس می کند و سپس آن را در این بخش نمایش می دهد. برخی از اخبار ممکن است اخیرا منتشر شده باشد و برخی نیز در  عرض چند دقیقه منتشر می شوند. در اینجا باید هوشیار باشید.

زمانی که اخبار مرتبط با حوزه شما منتشر شد، می توانید هر کدام از محتواها را بخوانید و بهترین روش را برای بهبود آن به دست آورید. همچنین می توانید اخبار  مشابه را از منابع مختلف جمع آوری کنید و به شکل یک مقاله واحد دربیاورید. به عناوین زیر توجه کنید:

  • 13 متخصص بازاریابی ایمیلی که روش های افزایش ایمیل را بیان می کنند.
  • چگونه 5 وبلاگ، 18977 بازدید کننده را در عرض 7 روز و از طریق بازاریابی ایمیلی به دست آوردند؟

نکته: زمانی که در حال جمع آوری منابع هستید، به دنبال صداقت، شفافیت و کامل بودن محتوا باشید. هدف این است که با استفاده از نتایج و کاوش در آنها بتوانید مقاله مختص به خود را بنویسید.

همچنین باید در مقاله خود به اخبار اصلی لینک دهید. هرگز سعی نکنید محتوای جمع آوری شده را تنها برای خود نشان دهید. این گزینه بسیار مهم است. به تلاش های دیگران نیز احترام بگذارید. سایت دیگری که می توانید در آن موضوعات خوبی برای نوشتن پیدا کنید سایت alltop.com است.

خدمات بهینه سازی سایت

اینفوگرافیک های ویروسی ایجاد کنید

اینفوگرافیک یکی از 15 نوع محتوایی است که می تواند ترافیک زیادی تولید کند. به اشتراک گذاری منظم اینفوگرافیک های جالب با طراحی خوب، می تواند ترافیک حاصل از جستجو را به سطح بعدی منتقل کند.شما می توانید از اینفوگرافیک ها برای به دست آوردن ترافیک های طبیعی و بازدید کننده از رسانه های اجتماعی استفاده کنید.

 

به طور متوسط، هر اینفوگرافیکی که ایجاد می شود قادر است 53000 بازدید کننده معتبر و 800 بک لینک از دامنه های منحصر به فرد ایجاد نماید. اینفوگرافیک ها همچنین می توانند اشتراک های خوبی در شبکه های اجتماعی تولید کنند.

اگر اینفوگرافیکی که تولید می کنید با کیفیت و مفید باشند، افراد به شما لینک خواهند داد. حتی در بازاریابی شبکه های اجتماعی نیز استفاده از تصاویر می تواند تفاوت زیادی ایجاد کند. به عنوان مثال مطالعات انجام شده نشان می دهد که توییت های حاوی تصاویر، 150 درصد ریتوییت بیشتری دریافت می کنند.

آموزش سئو سایت

در دنیای بازاریابی اینترنتی، افراد و شرکت ها باید با رقبای خود مقابله کنند. اما حقیقت این است که مقالات و تمامی محتواهای متنی، بسیار رقابتی تر از محتواهای مبتنی بر تصویر هستند. به هر حال نوشتن یک مقاله (خوب یا بد) راحت تر از ایجاد تصویر و گرافیک است. هر چقدر بتوانید تولید اینفوگرافیک را سریع تر آغاز کنید بهتر خواهد بود. بیش از 10 دلیل برای ادغام عناصر بصری با برنامه های بازاریابی وجود دارد. یکی از این دلایل این است که محتوای بصری می تواند 93% از تمامی ارتباطات انسانی را به خود اختصاص دهد. همچنین مغز انسان عناصر بصری را 60000 بار سریع تر از متن پردازش می کند.

خدمات بهینه سازی سایت

اگر برای استفاده از اینفوگرافیک در تولید ترافیک طبیعی و رتبه بندی بالا آماده هستید، به دنبال مقالات مفید در این زمینه باشید.

پست های عمیق با عنوان 10 مورد از بهترین ها را بنویسید

پست هایی که در آن موارد مهم و برتر ارائه می شود نزد خوانندگان بسیار محبوب هستند. اینگونه پست ها می تواند ترافیک حاصل از موتورهای جستجو را افزایش دهد به خصوص اگر عمیق نوشته شود و برای اثبات گفته ها، از حقایق استفاده کند.

زمانی که تصاویر، فیلم ها و اسلایدها را  به پست خود اضافه می کنید؛ قادر خواهید بود 40% از مخاطبان را وادار به پاسخگویی بر اساس اهداف خود کنید. زمانی که لیستی از موارد مهم را تهیه می کنید، باید برای هر کدام از آیتم ها عددی را فراهم کنید (به خصوص اعداد فرد).

 

توضیح علمی اعداد فرد

روزنامه گاردین (Guardian) نظر سنجی ای را با حضور 44000 شرکت کننده انجام داده است تا تمایل افراد به اعداد فرد و زوج را تشخیص دهد. نتایج این نظر سنجی نشان می دهد که عدد 7 واضح و شفاف است. حتی در کشورهای دیگری همچون چین هم بیشتر افراد معتقدند که اعداد فرد هوشمندانه هستند یا حتی اعدادی آسمانی اند.

این افراد معتقدند خوشبختی در پشت اعداد فرد است. به همین خاطر قبل از نوشتن لیست برترین ها، در مورد اعداد فردی که می تواند نظر خواننده را به خود جذب کند فکر کنید. بر اساس یافته های Harp Social، اعداد فرد بهتر از اعداد زوج عمل می کنند. بنابراین در پست خود از اعداد فرد استفاده کنید تا نتایج بهتری به دست آورید.

خدمات بهینه سازی سایت

جستجو کردن در موضوعات مشابه را فراموش نکنید. شما می توانید لیست خود را تهیه کنید  اما باید مطمئن شوید که مقاله و پست شما استثنایی است و از سایر مقالات متمایز است.

فراتر از کلمات کلیدی فکر کنید

شما می توانید سئوی خود را به سادگی با طبقه بندی کلمات کلیدی خود بهبود ببخشید تا تمایل و طرز فکر کاربران را درک کنید.

افزایش سئو سایت

بله، کلمات کلیدی هنوز هم به سئو سایت مرتبط است اما شما باید پا را فراتر از آن بگذارید زیرا الگوریتم هامینگ برد گوگل می تواند به آسانی مرتبط بودن و اعتبار یک صفحه از سایت را تشخیص دهد. به خاطر داشته باشید هر بهبودی که گوگل در الگوریتم های خود ایجاد می کند به کاربران کمک می کند چیزی که به دنبالش هستند را راحت تر پیدا کنند.

 

قصد کلمات کلیدی یا قصد کاربران یکی از 4 ستون اصلی در پژوهش کلمات کلیدی موثر است.

افزایش ترافیک سایت بدون لینک سازی

اینکه کاربر برای چه منظوری از کلمات کلیدی استفاده می کند بسیار مهم است. بر اساس یافته های سایت Search Engine Land، کاربر اساساً به دنبال انجام کاری است، کاربر دوست دارد در مورد موضوعی اطلاعاتی به دست آورد یا به جایی برود و یا کاری انجام دهد (یا هر سه مورد).

اگر محصول یا خدماتی را به فروش می رسانید، به خاطر داشته باشید که کلمات کلیدی با پیشوند یا پسوند "خرید"، بیشترین جستجوها را در میان کاربران داشته است.

خدمات بهینه سازی سایت

هنگامی که در نوشتن متن خود علاوه بر کلمات کلیدی قصد کاربر در مورد این کلمات را مد نظر قرار می دهید، نتایج بهتری دریافت خواهید کرد. به عنوان مثال زمانی که جستجویی برای برنامه های کاهش وزن انجام می دهید، گوگل از فاکتورهای رتبه بندی بسیاری برای یافتن محتوای مرتبط، عمیق و مفید استفاده می کند.

افزایش سئو

زمانی که برای کلمات کلیدی مد نظر خود محتوایی تولید می کنید، می توانید آن را به صورت لیست برترین ها در بیاورید. به عنوان مثال " نقد و بررسی دستگاه های کتابخوان آمازون":

  • سه مورد از بهترین نظرات و بررسی های کاربران دستگاه های کتابخوان آمازون
  • بهترین بررسی های انجام شده در مورد کتابخوان الکترونیکی آمازون

در این صورت کاربران قادر خواهند بود تفاوت موجود بین دستگاه های کتابخوان را درک کنند و خرید هوشمندانه ای داشته باشند. مثلاً جستجوی "کتاب‌خوان آمازون کیندل Paperwhite"، جستجوی بسیار جزئی تر و تخصصی تری است. مطمئناً فردی که این عبارت را جستجو می کند، تنوع محصولات کتابخوان را می داند و محصول خود را انتخاب کرده است. عناوین مطلب شما ممکن است شبیه عناوین زیر باشد:

  • بررسی کتاب‌خوان آمازون کیندل Paperwhite: پنج قابلیت قابل توجه
  • چگونه یک کتاب‌خوان آمازون کیندل پیپروایت بخریم؟ بررسی ها و رتبه بندی ها
  • از کجا می توان یک کتاب‌خوان آمازون کیندل پیپروایت تهیه کرد؟ بررسی ها و تخفیف ها

در محتوای خود از اسلایدشیرهای مرتبط استفاده کنید

همانطور که می دانید سایت SlideShare.net غول بازاریابی محتوا محسوب می شود. این سایت یکی از محبوب ترین و قابل اعتماد ترین سایت هایی است که در اینترنت وجود دارد. سایت اسلایدشیر از قدرت یوتیوب و  PowerPoint برای ارزش بخشیدن به محتوای شما استفاده می کند.

خدمات سئو سایت

علی رغم به رورزسانی الگوریتم گوگل، اسلایدشیر هنوز هم به قدرت خود باقی است و رشد تاثیر آن همچنان ادامه دارد. اگر بتوانید از این اسلایدها در محتوای خود استفاده کنید، شما می توانید با استفاده از اسلایدشیرها ترافیک بسیار خوبی از موتورهای جستجوگر به دست خواهید آورد.

از آنجایی که مغز انسان اطلاعات بصری را 60000 بار سریع تر از متن ساده پردازش می کند، شما می توانید با استفاده از اسلایدهای با کیفیت کاربران را تحت تاثیر قرار دهید. یکی از سایت هایی که از این گزینه به خوبی استفاده کرده، سایت Traffic Generation Cafe است. "آنا هافمن" مدیر این وب سایت به خوبی می داند که چگونه باید از عناصر چند رسانه ای برای افزایش ارزش پست های خود و نیز به دست آوردن ترافیک بیشتر استفاده کند.

افزایش ترافیک سایت بدون لینک سازی

او پس از ایجاد نه اسلایدشیر و قرار دادن آن در پست های وبلاگ خود به نتایج جالبی دست یافته است:

  • افزایش بازدید کننده از 0 به 243000 بازدید کننده در عرض 30 روز
  • اختصاص دادن صفحه اول گوگل به سایت خود
  • به دست آوردن 14000 کلیک برای وبلاگ
  • به دست آوردن بیش از 400 طرفدار در فیس بوک

آموزش سئو سایت

شما می توانید برای مقاصد مختلف از اسلایدشیر استفاده کنید:

  • به دست آوردن ترافیک هدفمند
  • بهبود رتبه بندی سایت در موتورهای جستجوگر
  • ساخت لیست ایمیل
  • بهبود روند برندسازی
  • رشد شبکه آنلاین خود

خوب حالا تصور کنید تمامی مزایای گفته شده در یک محتوا کنار یکدیگر جمع شود. با قرار دادن این اسلایدها در داخل محتوا، از دیگر رقبای خود متمایز خواهید بود. گوگل نیز به خاطر تلاش های زیادی که انجام داده اید به شما پاداش می دهد. برای قرار دادن اسلایدها در محتوای خود این مراحل را دنبال کنید:

مرحله اول: ابتدا به سایت SlideShare بروید. کلمه کلیدی خود را وارد کنید تا با فایل های مرتبط اشنا شوید.

خدمات سئو

مرحله دوم:  فایل مورد نظر خود را انتخاب کنید و بر روی آن کلیک نمایید. محتوای آن را به دقت بخوانید.

آموزش سئو سایت

مرحله سوم: کد مخصوص را کپی کنید و در پست خود Paste کنید.

خدمات بهینه سازی سایت

به سایت های معتبر لینک دهید

اهمیت این موضوع به سادگی قابل بیان نیست. با استفاده از بک لینک های معتبر و قوی امکان به دست آوردن ترافیک تا 214 درصد افزایش پیدا می کند.

 

خدمات سئو سایت

شما می توانید به سایت های معتبر لینک دهید، ترافیک زیادی برایشان ارسال کنید و در مقابل ترافیک طبیعی خود را بهبود ببخشید.  باید بدانید که لینک دادن به سایت های معتبر به صورت مستقیم یا غیر مستقیم، وضعیت برند شما را بهبود می بخشد.

آموزش سئو سایت

فراموش نکنید که سایت شما برای چه چیزی طراحی شده است.  هدف اصلی و نهایی شما متصل کردن صفحات وب به یکدیگر و نیز کمک به کاربران برای یافتن محتوای مفید است. این نکته دقیقاً دلیل به وجود آمدن گوگل است.

یکی از سایت های معتبری که برای هر کلمه کلیدی رتبه ای دارد، سایت ویکی پدیا است.  این سایت به خوبی اهمیت سئوی داخلی همچون لینک های داخلی و لینک دهی معتبر را درک کرده است. لینک دادن به صفحات داخلی سایت زمانی موثر خواهد بود که شروع به لینک دادن به سایت های معتبر کنید. این دقیقا همان چیزی که سایت ویکی پدیا را از دیگر سایت ها متمایز کرده است و  موفقیت زیادی برای این سایت به وجود آورده است.

افزایش سئو سایت

به طور خلاصه، زمانی که فرآیند لینک دهی به سایت های معتبر و مرتبط را آغاز می کنید، قادر خواهید بود به طور طبیعی لینک هایی را برای سایت خود به دست آورید. سایر افراد نیز به تدریج به شما لینک می دهند، محتوای شما را به اشتراک می گذارند و حتی آدرس سایت شما را در لیست ایمیل خود منتشر می کنند.

محتوای موجود را برای ساخت لیست به روزرسانی کنید

به روز رسانی محتوای موجود یکی از روش های معروف در استراتژی محتوا است که به افزایش ترافیک و بهبود رتبه بندی سایت کمک می کند. در این شرایط، معمولا محتوایی که در سایت وجود دارد به روزرسانی می شود تا استفاده از آن برای کاربران راحت تر و بهتر باشد. "برایان دین" بنیانگذار سایت Backlinko، با این رویکرد توانسته است نرخ تبدیل سایت خود را از 0.54 درصد به 4.82 درصد افزایش دهد.

زمانی که به روزرسانی محتوای خود را آغاز کردید، گوگل نیز به آن توجه می کند زیرا نرخ تعامل با محتوای موجود افزایش پیدا می کند. اگر برای استفاده از این استراتژی آماده هستید، مراحل زیر را دنبال کنید:

مرحله اول: در گوگل به دنبال موضوعات و ایده های قدیمی باشید که می توانید آن را بهبود ببخشید. در سایت گوگل کلمه کلیدی مورد نظر  خود را تایپ کنید و سپس  تاریخ را به آن بیفزایید، به عنوان مثال "بازاریابی از طریق شبکه های اجتماعی در سال 2010".

خدمات بهینه سازی سایت

نتایج به دست آمده را تجزیه و تحلیل کنید. اگر محتوای جالبی پیدا کردید که نیاز به بازنویسی دارد آن را یادداشت کنید. مثلاً در وب سایت Social Media Examiner وجود دارد که 6 سال پیش منتشر شده ولی در آن زمان محبوب بوده است. با وجود تمامی تغییراتی که در حوزه شبکه های اجتماعی و سئو ایجاد شده است می توانید محتوای موجود را از نو و با توجه به نیازهای امروزی بازنویسی کنید و آن را به روزرسانی نمایید.

افزایش سئو

مرحله دوم: به دنبال اطلاعاتی باشید که در حال حاضر به درد بخور است. بعد از اینکه محتوای قدیمی را پیدا کردید، مرحله بعدی انجام تحقیق بر روی اطلاعات آن و مطابقت با نیازهای امروزی است. این اطلاعات در ارتقا و به روزرسانی محتوا به شما کمک خواهد کرد.

به عنوان مثال در گذشته قرار گرفتن در 10 رتبه برتر گوگل کار سختی نبود، تنها کافی بود بر روی چند کلمه کلیدی مانور می دادیم. این دقیقاً تفاوت سئو در گذشته و الان است. تفاوتی که روز به روز در حال افزایش است.

اگر می خواهید مقاله ای درباره "تحقیق درباره کلمات کلیدی" انجام دهید، بهتر است بدانید آخرین به روزرسانی الگوریتم گوگل در چه زمانی بوده است و به روز رسانی بعدی در چه تاریخی صورت می گیرد. نزدیک به 69% از سئوی مدرن درباره نرخ تبدیل کاربر به مشتری است.

خدمات بهینه سازی سایت

مثال 1: برای اینکه بتوانید آخرین اطلاعات را در  مورد موضوع خود به دست آورید، از گوگل استفاده کنید.  ابتدا کلمه کلیدی مد نظر خود را تایپ کنید و سال و ماه آن را در انتها به آن اضافه کنید. مثلا عبارت گوگل پاندا دسامبر 2014 را تایپ کنید.

خدمات افزایش سئو

در تصویر بالا، می توانید آخرین اطلاعات موجود در مورد پاندا و سایر الگوریتم ها را به دست آورید. فرقی نمی کند که چه در زمینه ای فعالیت دارید، همیشه می توانید مقاله ای قدیمی پیدا کنید و آن را بهبود ببخشید.

مثال 2: روش موثر دیگر برای به دست آوردن آخرین اطلاعات در مورد موضوعات حوزه تخصصی شما، استفاده از سایت آمازون است. باید بدانید نویسندگان در چند سال اخیر (یا حتی چند ماه اخیر) چه مطالبی در مورد موضوع شما منتشر کرده اند.

آموزش سئو سایت

خوب فرض کنید می خواهید مقاله ای در مورد اتوماسیون بازاریابی بنویسید. مطمئناً دوست دارید محتوای شما مانند یک ویروس در همه جا منتشر شود، ترافیک زیادی وارد سایت کند و رتبه سایت شما را بهبود ببخشد.

برای اینکار به سایت آمازون بروید و موضوع خود را به همراه 2015 تایپ کنید (مثلا اتوماسیون بازاریابی 2015). موتور جستجوی آمازون هزاران کتاب در مورد موضوع انتخابی شما پیشنهاد می کند.

خدمات سئو سایت

حالا بر روی کتاب مورد نظر کلیک کنید. هدف شما مطالعه فهرست کتاب و مقدمه آن است. اینکار نیاز به صرف هزینه ندارد.

آموزش سئو

در مرحله بعدی باید از محتوای موجود ایده بگیرید. اینکار نیز بسیار ساده است. کافیست  نسخه پیش نمایش کتاب را  انتخاب کنید.

خدمات بهینه سئو

این روش یکی از بهترین روش ها برای نوشتن محتوای عمیق برای به دست آوردن ترافیک است. در مورد طولانی بودن محتوای خود نگران نباشید. سایت serpIQ بیش از 20000 نتیجه جستجوی موتورهای جستجوگر را تجزیه و تحلیل کرده است. این یافته ها نشان می دهد صفحاتی که رتبه بندی خوبی در نتایج گوگل دارند بیشتر از 2000 کلمه محتوا دارند.

آموزش سئو سایت

همانطور که می دانید وبلاگ نویسی یکی از بهترین روش ها برای به دست آوردن مشتریان آنلاین است. بر اساس مطالعات سایت HubSpot، وبلاگ نویسی تجاری فعال، 6.9 برابر بازدیدکننده بیشتری نسبت به سایر روش ها کسب می کند.

زمانی که به طور مداوم محتوای مفید در وبلاگ یا وبسایت خود منتشر می کنید، افراد نیز آن را به اشتراک خواهند گذاشت و زمانی را برای مطالعه آن صرف خواهند کرد. این دقیقا همان تعاملی است که صاحبان سایت به دنبال آن هستند. گوگل نیز زمان بازدید از سایت را به دقت پیگیری می کند.

اگر به استراتژی محتوای خود پایبند باشید، پس از مدتی جایگاه خوبی در رتبه بندی گوگل برای کلمات کلیدی طولانی (دم دراز) پیدا خواهید کرد و این مورد اصلاً به لینک سازی وابسته نیست.

خدمات بهینه سازی سایت

مرحله سوم: سرتیتر و عنوان مناسب انتخاب کنید. زمانی که در حال به روزرسانی و ارتقای محتوا هستید، عناوین جذاب بنویسید. اینکار شما را مطمئن می سازد که کاربران بر روی محتوای شما کلیک می کنند، مقدمه را می خوانند، در صفحه مورد نظر باقی می مانند و در نهایت عضو خبرنامه شما می شوند.

یکی از مهم ترین بخشی هایی که به هنگام نوشتن یک محتوا باید مد نظر قرار گیرد، عنوان یا همان تیتر است. یک تحقیق نشان می دهد که 80% افراد در ابتدا عنوان را می خوانند و 20% درصد از افراد در ابتدای کار کل مقاله را مطالعه می کنند (در گذشته مطلبی درباره روش صحیح نوشتن یک پُست خوب وبلاگ منتشر کرده ایم).

آموزش سئو سایت

سایت Upworthy نیز دریافته است که عناوین مناسب و جذاب، 16% ترافیک بیشتری تولید می کند. زمانی که می خواهید عناوین جذاب و مفید بنویسید موارد زیر را مد نظر داشته باشید:

  • عنوان شما باید کمتر از 55 کاراکتر باشد.
  • از اعداد نیز در عنوان خود استفاده کنید. اضافه کردن اعداد به عناوین می تواند 36% کلیک بیشتری تولید کند.
  • کلمه کلیدی اصلی که می خواهید با آن رتبه ای داشته باشید را در عنوان پُست خود ذکر کنید.
  • قبل از به کار بردن کلمه کلیدی در عنوان، هدف و نیت آن را درک کنید.

برای مثال، عبارت "از کجا می توان کیندل فایر را به صورت آنلاین خریداری کرد؟"

تنها یک دلیل برای جستجوی این کلید واژه وجود دارد. افرادی که این عبارت را جستجو می کنند می خواهند یک محصول را به صورت آنلاین خریداری کنند، نه به صورت حضوری.

مثال دیگر، "عبارت کلیدی بررسی دوربین های ضد آب DSLR" است.

این کاربران نیز به دنبال تفاوت های موجود در دوربین های ضد آب DSLR هستند. این دسته از کاربران محصول را در همان لحظه خریداری نمی کنند زیرا انتخاب خود را هنوز قطعی نکرده اند.

  • یک عنوان پرمفهوم بهتر از یک عنوان چشم گیر است. به عنوان مثال مقاله ای با عنوان "چگونگی راه اندازی یک فروشگاه اینترنتی" بازدیدکننده بیشتری را نسبت به مقاله ای با عنوان "چگونه از فروشگاه خود درآمد میلیونی داشته باشیم؟" دارد.
  •  برای انتخاب عنوان سعی کنید به صورت"معلوم و فاعلی" بنویسید، نه "مجهول و مفعولی". به عنوان مثال عنوان"چگونه در عرض 30 روز ترافیک بیشتری به سمت سایت جذب کنیم؟ " بهتر از عنوان "به دست آوردن ترافیک طبیعی از طریق محتوا در 30 روز" است.

نتیجه گیری

با استفاده از عناوین مناسب به همراه محتوای جذاب، می توانید ترافیک ثابتی از طریق موتورهای جستجو به دست آورید. تمرکز خود را بر روی بهینه سازی محتوا قرار دهید تا افراد آنها را بپسندند. مشکلی را از کاربران خود حل کنید و به ربات گوگل کمک کنید محتوای شما را به راحتی پیدا کند.

بدون استفاده از لینک ها ممکن است بهبود رتبه بندی گوگل کار آسانی نباشد به خصوص اگر برای لینک ها ارزش زیادی قائل باشید اما اینکار کاملا امکان پذیر است. اگر بتوانید چند مورد از استراتژی های بیان شده در این مقاله را به درستی به کار ببرید، افزایش قابل توجهی در ترافیک طبیعی خود مشاهده خواهید کرد به خصوص اگر کاربران را در فعالیت های سایت خود درگیر کنید. در این شرایط قادر خواهید بود بانس ریت خود را کاهش دهید و سرعت سایت خود را بیشتر کنید.

اگر  این مطلب توانسته تا حدی به شما کمک کند، آن را با دوستان خود به اشتراک گذارید تا آنها نیز بتوانند از محتوای آن استفاده کنند. همچنین، اگر تصور می کنید که ما نکته ای را در این مقاله از قلم انداخته ایم خوشحال می شویم که آن را به ما گوشزد کنیم. ما با آغوشی باز از نظرات شما عزیزان استفاده می کنیم و در صورت امکان آنها را اعمال می کنیم.

منبع:نوین

0

 

    رایج ترین مجازات های گوگل چه مواردی هستند؟

    رایج ترین موارد در مجازات های گوگل، گوگل پاندا و گوگل پنگوئن هستند که با یکدیگر تفاوت دارند اما هر دو می توانند تاثیرات مخرب مشابهی بروی ترافیک وب سایت شما داشته باشند. اولین قدم برای بهبود وضعیت سایت از هر گونه مجازات، شناسایی نوع مجازاتی است که بروی وب سایت شما اعمال شده است.

    این کار با بررسی علائم (علائمی مانند اُفت ترافیک سایت، اُفت ترافیک برای کلمه کلیدی به خصوص)، تاریخ های مرتبط با آپدیت های گوگل و هرگونه اخطاریه ای که در Webmaster Tools خود مشاهده نموده اید، انجام می شود.

    گام عملی: از راهنمای زیر برای شناسایی دقیق مجازاتی که وب سایت تان را تحت الشعاع قرار داده است، استفاده کنید. اگر متوجه شدید که وب سایت تان به انواع دیگری از مجازات ها واکنش نشان می دهد،  تلاش کنید رابطه ای میان اُفت ترافیک سایت با آپدیت های گوگل پیدا کنید.

    الگوریتم های گوگل چیست معرفی کامل الگوریتم های گوگل

    چگونه پاندا، پنگوئن و دیگر مجازات ها را شناسایی کنیم؟

    گوگل پاندا

    یکی از نشانه‌های اصلی این اتفاق، کم شدن ناگهانی ترافیک ارگانیک سایت یا رتبه شما در موتور جستجوی گوگل درست از یک زمان مشخص آپدیت الگوریتم پاندا است.
    البته باید این را هم در نظر داشت که خیلی عوامل ممکن است در بروز چنین اتفاقاتی دست داشته باشند. بعضی از سناریوهای احتمالی می‌توانند پیشرفت یک رقیب در بازار (کسی که اخیراً در صفحه نتایج بالاتر از شما قرار گرفته)، جریمه‌های دستی گوگل (برای چک کردن گزارش‌های گوگل به Google Search Console مراجعه کنید)، کاهش‌های فصلی در میزان علاقه مخاطبان و مشتریان شما (مثلا کم شدن تقاضای چوب اسکی در وسط تیرماه) یا حتی به روز رسانی‌های دیگر گوگل (مثلا مربوط به گوگل پنگوئن) باشند.

    در صورت بروز چنین اتفاقاتی، مهم‌ترین کاری که می‌توانید انجام دهید مطالعه دقیق اسناد به روز رسانی الگوریتم، مقایسه موارد مطرح شده با وضعیت وبسایت خودتان و تلاش در جهت رفع آن مشکلات است. اگر کاهش ترافیک سایت شما از یک تاریخ مشخص شروع شده، می‌توانید آن را با تاریخ آپدیت‌های گوگل پاندا مقایسه کنید تا سریع‌تر مشکل را پیدا کنید.

    اگر هنوز هم مطمئن نیستید که چه اتفاقی افتاده، ‌می‌توانید آموزش ما در خصوص شناسایی مجازات‌های گوگل را بخوانید.

    نباید های سئو

    گوگل پنگوئن

    دومین مجازات رایج در سئو، گوگل پنگوئن است که در درجه اول صاحبان وب سایتی که بیش از حد لینک سازی می کنند را هدف می گیرد. پنگوئن که در سال 2012 معرفی شد الگوریتمی است که به دنبال الگوهای غیر طبیعی لینک سازی می گردد تا وب سایت هایی که با ساخت بیش از حد لینک، قصد دور زدن قوانین گوگل را دارند، شناسایی و مجازات کند.

    عقیده گوگل در لینک سازی این است که تمام لینک های خارجی به وب سایت شما باید طبیعی باشند و به دلیل محتوای با کیفیت وبسایت به دست آمده باشد. در نتیجه، هر لینکی که با هدف افزایش رتبه ساخته شده باشد به عنوان ناقض قوانین گوگل شناخته خواهد شد. این لینک ها شامل لینک های خریداری شده، لینک های در خواستی، لینک های تبادلی و لینک های ساخته شده توسط ربات ها می باشد.

    هنگامی که الگوریتم های پنگوئن متوجه می شوند شما برای دستکاری رتبه وب سایت در حال ساخت لینک های غیر طبیعی هستید، وب سایت شما را برای کلمه کلیدی (یا کلمات کلیدی) که هدف قرار داده اید مجازات می کند.

    در صورتی که الگوریتم پنگوئن شما را تنبیه کند، متوجه تغییرات زیر خواهید شد:

    • وب سایت تان برای یک کلمه کلیدی (یا گروهی از کلمات کلیدی) دچار کاهش ترافیک خواهد شد. (برای مثال: صفحه وب سایت شما برای یکی از کلمات کلیدی از رتبه 2 گوگل به رتبه 364 تنزل پیدا می کند).
    • صفحه ای که شامل کلمه کلیدی به خصوص می باشد، از ایندکس گوگل خارج خواهد شد (de-indexed) در حالیکه بقیه صفحات وب سایت در گوگل ایندکس شده باقی می ماند.
    • ممکن است در بخش های "Search Queries" یا "Manual Actions" درون Webmaster Tools وب سایت خود، پیغامی با مضمون "لینک سازی غیر طبیعی" دریافت کنید.
    • در برخی موارد، صفحاتی از وب سایت تان که قرار نیست در رتبه بندی گوگل قرار بگیرند به علت تنبیه توسط الگوریتم پنگوئن در رنکینگ گوگل قرار خواهند گرفت. (به عنوان مثال صفحه "تماس با ما" در وب سایت شما به جای "صفحه اصلی" برای کلمه کلیدی اصلی شما نشان داده خواهد شد).

    نمونه هایی از مجازات پنگوئن:

     

    خدمات بهینه سازی سایت

    اُفت شدید ترافیک وب سایت (نزدیک به صفر) برای یک کلمه کلیدی نشان دهنده مجازات توسط الگوریتم پنگوئن می باشد.

    گوگل چگونه کیفیت صفحات وب را ارزیابی می کند؟

     

    آموزش سئو سایت

    کاهش شدید ترافیک سایت طی 48 ساعت برای یک کلمه کلیدی نشان دهنده مجازات توسط الگوریتم پنگوئن می باشد.

     

    یک مشخصه ویژه مجازات الگوریتم پنگوئن این است که بر اساس صفحه عمل می کند. (معمولاً بروی صفحه اصلی تاثیر می گذارد، اما بعضاً می تواند بروی زیر صفحات نیز تاثیر گذار باشد) به این معنی که صفحه مجازات شده می تواند رتبه خود را از دست بدهد در حالیکه دیگر صفحات وب سایت رتبه و عملکرد بسیار خوبی دارند.

    شدت مجازات توسط الگوریتم پنگوئن بسیار متغیر است. برای مثال از اُفت چند پله ای رتبه صفحه تا از ایندکس خارج شدن صفحه را شامل می شود.

    روند بهبود وضعیت وب سایت پس از مجازات پنگوئن در راهنمای الگوریتم پاندا به زبان ساده توضیح داده شده است، اما ما در این مقاله به موارد ابتدایی آن اشاره می کنیم. وبمستر باید فهرست لینک های مرتبط با وب سایت خود را از طریق گزینه "latest links" موجود در webmaster tools به دست آورد و لینک هایی که از الگویی غیر طبیعی پیروی می کنند را از آن حذف کند. حذف این لینک ها به همراه ارسال درخواستِ تجدید نظر و ایجاد یک کمپین لینک سازی جدید می تواند وضعیت وب سایت را طی مدت مشخصی به حالت اولیه بازگرداند.

    آپدیت پنگوئن نسخه 4.0 Real Time در حالت انتظار قرار دارد، اما انتظار می رود که در بهار یا تابستان سال 2016 عرضه شود.

    1. این به روز رسانی ممکن است شامل مجازات های جدیدی باشد. پیشنهاد می کنیم روند زیر را طی کنید:
      1. به Webmaster Tools خود مراجعه نمایید https://google.com/webmasters و قسمت های Search Queries و Manual Penalty را مشاهده کنید.
      2. ترافیک وب سایت خود را از طریق گوگل آنالیتیکس بررسی کنید https://google.com/analytics و هر گونه اُفت ترافیک را مشاهده کنید.
      3. با استفاده از یک ابزار ردیابی کلمه کلیدی جایگاه وب سایت خود برای کلمات کلیدی اصلی را بررسی کنید.
    2. آپدیت پنگوئن نسخه 4.0 می تواند کمی نوسان ایجاد کند که کاملاً طبیعی است. (رتبه بندی شما می تواند برای چند روزی جا به جا شود، اما به این معنی نیست که شما مجازات شده اید).
    3. پنگوئن الگوریتمی است که کیفیت لینک ها را ارزیابی می کند و مخصوصاً الگوی غیر طبیعی و کیفیت آنها را زیر نظر می گیرد. برای آنکه وب سایت خود را در معرض جریمه قرار ندهید، بهتر است از ابزارهای ساخت لینک خودکار پرهیز کنید. (این نکته شامل ربات هایی که به صورت انبوه محتوای وب سایت شما را ثبت می کنند نیز می شود).
    4. ویژگی "real-time" این آپدیت به این معنی است که به علت تغییرات جدید ممکن است وب سایت تان مجازات شود یا وضعیت سئوی آن به مراتب بهتر شود. مسلماً این خبر خوشی برای آن دسته از وب سایت هایی است که قبلاً مجازات شده اند و در حال حاضر مشغول بهبود وضعیت سئوی خود هستند.
    5. بیشترِ (حتی شاید همه) "ابزارهای بررسی لینک پنگوئن" به درد نمی خورند. آنها شما را به سَمت خود می کشانند و از شما پول می گیرند و در نهایت لینک های ضعیفی که گوگل مجازات نکرده است را در اختیارتان قرار می دهند. اگر متخصص سئوی پیشرفته هستید و می خواهید لینک های خود را بررسی کنید فایل گزارش لینک های رسمی خود را از webmaster tools دانلود کنید. برای این کار به آدرس زیر مراجعه کنید:

    Search Traffic -> Links to your site

    در آخر به یاد داشته باشید که شما می توانید وضعیت هر سایتی را بهبود بخشید. پنگوئن یا پاندا تنها الگوریتم هستند و می توان با صرف کمی زمان وضعیت سئوی خود را ارتقا داد. لزومی ندارد که از هر آپدیت و به روز رسانی گوگل بترسید، در عوض آن را فرصتی ببینید که می توانید در مدتی کوتاه ترافیک بسیاری را وارد وب سایت خود کنید.

    صفحات و وب سایت های از ایندکس خارج شده

    خب، در اینجا باید بگوئیم علاوه بر مجازات های گفته شده در بالا جریمه های دیگری نیز وجود دارند که هیچ نام یا عنوانی ندارند. این مجازات های می توانند سبب شوند یک صفحه یا یک وب سایت از ایندکس خارج شود. نکته مثبت در مورد این جرایم این است که به راحتی قابل شناسایی هستند و بیشتر پیرامون موضوعاتی مانند لینک های اسپم گونه، محتوای اسپم گونه و تکنیک های سئوی کلاه سیاه می چرخند.

     

    برای آنکه متوجه بشوید وب سایت تان de-indexed شده است یا نه، باید آدرس وب سایت خود را در گوگل وارد کنید "www.yoursitename.com" و ببینید که آیا نتیجه ای به شما نشان خواهد داد یا خیر.

    همچنین برای یافتن صفحه ای از وب سایت خود، جمله ابتداییِ اولین پاراگراف (7 کلمه) را به همراه علائم گفتاورد (") در گوگل جستجو کنید. برای مثال: "این اولین جمله پاراگراف وب سایت من است" باید صفحه وب سایت تان را در نتایج جستجو نشان دهد.

    همچنین شما می توانید از دستور "کلمه کلیدی www.yoursitename.com" استفاده کنید (بدون علائم گفتاورد) استفاده کنید تا متوجه شوید که صفحات زیر شاخه به درستی ایندکس شده اند یا خیر. در آخر باید گفت می توانید با استفاده از Google Webmaster Tools مشکلات ایندکس صفحاتتان را شناسایی کنید.

    آموزش سئو سایت

    رتبه هر وبسایتی می تواند ارتقا یابد، حتی اگر صفحات آن de-indexed شده باشند و در نتایج جستجوی گوگل موجود نباشند. گوگل صفحات و وبسایت هایی که از ایندکس خارج شده اند را هم زیر نظر دارد و تا زمانی که مشکلاتشان برطرف نشده باشد، اجازه نمایش در نتایج جستجو را به آنها نمی دهد.

    صفحاتی که از ایندکس خارج شده اند ممکن است نتیجه مجازات الگوریتم های پنگوئن و پاندا باشند اما داشتن صفحات de-indexed به معنی این نیست که شما توسط الگوریتم های پنگوئن یا پاندا تنبیه شده اید.

    جریمه دستی

    جریمه دستی علیه وب سایت تان می تواند منجر به تنبیه های مختلفی شود (گاهی ممکن است این تنبیه باعث پائین آمدن رتبه وب سایت شما شود و در برخی موارد حتی سبب de-index شدن آن گردد). اگر شما در Webmaster tools پیامی با عناوین "Search Queries" و "Manual Actions" دریافت کرده اید، بدانید وب سایت شما به صورت دستی تنبیه شده است.

    جرایم دستی می تواند به علت هر گونه تخلف از سوی وب مستر اعمل شود، اما معمولاً به دلایل زیر اتفاق می افتد:

    • خرید یا فروش لینک
    • استفاده از صفحات کاذب (Doorway Pages)
    • به کارگیری شیوه Cloaking یا پنهان کردن محتوا (در این روش محتوایی که به کاربر نشان داده می شود با محتوایی که موتور جستجوگر می بیند، متفاوت است)
    • سایت هک شده
    • سایت اسپم
    • لینک های غیر طبیعی (اگر چنین پیغامی را دریافت کرده اید، به توضیحات مربوط به الگوریتم پنگوئن مراجعه کنید چرا که لینک های غیر طبیعی نشان دهنده جریمه شدن توسط الگوریتم پنگوئن است).
    • محتوای بی کیفیت و کم ارزش (Thin Content) (اگر چنین پیغامی را دریافت کرده اید، به این معنی است که الگوریتم پاندای گوگل شما را جریمه کرده است. دلیل آن احتمالاً کیفیت پائین محتوای وب سایت شما می باشد).

    نمونه ای از جریمه دستی گوگل:

    خدمات سئو سایت

    هر جریمه دستی ای برای دوره خاصی در نظر گرفته می شود اما شما برای برطرف کردن آن باید به سرعت اقدام کنید. سپس، در خواستِ تجدید نظر خود را برای گوگل ارسال نمایید.  مدت جرایم دستی معمولاً بین 3 ماه تا پایان اعتبار دامنه می باشد.

    در حال حاضر، تنبیه شدن توسط الگوریتم پنگوئن و داشتن یک جریمه دستی (لینک های غیر طبیعی) رایج ترین نوع مجازات توسط گوگل می باشد.

    کاهش تدریجی ترافیک وب سایت

    کاهش ترافیک وب سایت در بازه زمانی طولانی، معمولاً به دلیل مجازات الگوریتم پاندا و به روز رسانی های کوچکی که گوگل به طور مدام اعمال می کند، اتفاق می افتد. این به روز رسانی ها جهت بالا بردن کیفیت نتایج جستجوها صورت می گیرد.

    در واقع گوگل به بیش از 200 سیگنال (عامل) نگاه می کند و اگر شما نتوانید در همه سیگنال ها گوگل را همراهی کنید، مطمئناً پیدا کردن دلیل کاهش ترافیک بسیار دشوار می شود. این تغییرات الگوریتمی می تواند با گذشت زمان باعث تاثیرات مخربی بروی وب سایت شود. تغییر الگوریتم می تواند بسیار کوچک یا بسیار بزرگ باشد. از اهمیت بروی تگ های H5 گرفته تا نغییر نحوه ارزش گذاری لینک ها توسط گوگل.

    نمونه هایی از کاهش ترافیک تدریجی:

    • وب سایت تان در سال 2012 روزانه توسط 900 کاربر دیده می شد که این آمار در سال 2013 به 650 نفر در روز کاهش یافت و در سال 2014 تنها 430 نفر روزانه از وب سایت شما بازدید می کردند.
    • هیچ پیغامی در Webmaster Tools دریافت نکردید

    کاهش آهسته ترافیک سایت به مرور زمان

    آموزش سئو سایت

    اگر شما نیز کاهش تدریجی ترافیک وب سایت را تجربه کرده اید، به کارگیری مفاهیم گفته شده برای برطرف کردن مجازات الگوریتم پاندا ممکن است منجر به کاهش ترافیک بیشتری شود. بهترین راه حل این است که منبع مطمئنی برای اطلاعات سئوی گوگل پیدا کنید و از آنها برای بهبود وضعیت رتبه وب سایت خود استفاده کنید.

    عیب یابی

    اگر شما هنوز مطمئن نیستید که کدام نوع از جرایم زیر برای وب سایت تان در نظر گرفته شده است، بهتر است سعی کنید تاریخ های کاهش ترافیک وب سایتتان را با تاریخ های به روز رسانی گوگل مطابقت دهید. گوگل در فواصل معین اعلام می کند که چه زمانی الگوریتم های خود را به روز رسانی می کند.

    منابع معتبری که برای بررسی این تاریخ ها وجود دارند شامل وبلاگ رسمی Google Webmaster و اکانت توئیتر مت کاتز می باشند.

    پس از انجام بررسی اگر متوجه شدید که همزمان با به روز رسانی گوگل، وب سایت شما دچار نوسانات ترافیکی شده است، به احتمال بسیار آن آپدیت بروی موقعیت وب سایت شما تاثیر گذاشته است. متاسفانه گاهی اوقات گوگل، طی 48 ساعت چندین به روز رسانی انجام می دهد. این امر شناسایی و تشخیص دقیق مجازات را کمی دشوار می کند.

    در زیر می توانید تاریخ آپدیت های (مجازات ها) گوگل را مشاهده کنید، اما متاسفانه بین هر به روز رسانی، آپدیت های متفاوت و جزئی بسیاری صورت گرفته است:

    • February 14th 2011 Panda
    • April 24th 2012 Penguin
    • September 30th 2012 Panda, Penguin 2.0, E.M.D.
    • September 2013 Hummingbird
    • January 2014 Panda Refresh
    • May 20th 2014 Panda 4.0
    • June 12th 2014 Competitive Terms Update
    • Sep 25th 2014 Panda 4.1
    • Oct 19th 2014 Penguin 3.0
    • July 2015 Panda 4.2
    • Oct 2015 Rankbrain Release
    • Jan-April 2016 Minor Core Algorithm Updates

    روش های بهبودی سایت پس از اعمال مجازات

    هنگامی که توانستید نوع مجازات وب سایت خود را به خوبی تشخیص دهید، باید اقدام به برطرف کردن مشکل کنید. در ادامه نگاهی می اندازیم به روش هایی که می تواند وب سایت تان را از شر این مجازات ها نجات دهد.

    روش برطرف کردن مجازات الگوریتم پاندا

    در بحث سئو، گوگل پاندا جزو آن الگوریتم‌هایی است که اگر شما را جریمه کند، رفع مشکل به این راحتی‌ها نخواهد بود. به همین خاطر است که توصیه می‌کنیم از ابتدا مراقب باشید که کار به جریمه‌های گوگل پاندا نکشد. به هر حال، از آنجا که تمرکز الگوریتم پاندا روی کیفیت محتوا است، بهترین راه خلاص شدن از این جریمه‌ها، چیزی نیست جز بهبود کیفیت محتوا. بعضی از کارهایی که می‌توانید انجام دهید به شرح زیر هستند:

    • پرهیز از مزرعه محتوا
    • بازنگری کلی محتوای سایت از نظر کیفیت، سودمند بودن، مزتبط بودن با جستجوهای کاربران، معتبر بودن و صحت مطالب.
    • بررسی دوباره محتوای تبلیغاتی وبسایت و لینک‌های خارجی
    • اطمینان از اینکه محتوای داخل صفحات، پاسخگوی نیازهای مخاطبان است.
    • حذف یا اعمال تغییرات کلی در محتوای تکراری
    • بررسی دقیق محتوای تولید شده توسط کاربران و اطمینان از آنکه این مطالب اصل، بدون ایراد و به درد بخور هستند.
    • استفاده از فرمان‌های noindex یا nofollow در نقشه سایت و فایل Robots.txt برای جلوگیری از ایندکس شدن محتوای مشکل دار سایت.

     

    روش برطرف کردن مجازات الگوریتم پنگوئن

    الگوریتم پنگوئن، الگوریتم مجازاتی است که بر اساس صفحه و کلمه کلیدی به دنبال دستکاری ها و دور زدن های گوگل در جهت بالا بردن رتبه وب سایت می باشد. الگوریتم پنگوئن در درجه اول لینک سازی های غیر طبیعی مرتبط با سایت شما را شناسایی می کند، به این معنی که باید لینک هایی که به صفحات شما اسیب می رسانند را حذف کنید.

    نگاهی کلی به روند الگوریتم پنگوئن:

    1. صفحه یا کلمه کلیدی که به خاطر آن تنبیه شده اید را شناسایی کنید. این قسمت بسیار مهم است چرا که شما به دنبال لینک هایی خواهید گشت که حاوی کلمات کلیدی به خصوصی هستند و به صفحه وب سایت شما متصل شده اند.
    2. فهرست کامل لینک های خود را دانلود کنید و لینک هایی را که از نظر گوگل بد هستند شناسایی کنید.
    3. لینک هایی را که باعث به وجود آمدن این اختلال شده اند را حذف کنید.
    4. صبر کنید تا باتِ گوگل این تغییرات را شناسایی کند. این روند ممکن است از 3 ساعت تا 3 ماه طول بکشد که به فرکانس جستجوی بات و تعداد لینک های حذفی شما بستگی دارد.
    5. در برخی موارد، اگر وب سایت شما به صورت دستی جریمه شده است، درخواستِ تجدید نظر الزامی است.

    نمونه ای از بهبودی از مجازات الگوریتم پنگوئن

     

    خدمات بهینه سازی سایت

    افزایش ترافیک چشمگیر برای کلمه کلیدی اصلی وب سایت

    باز طراحی سایت چیست؟

    روش برطرف کردن جریمه دستی

    گوگل می تواند وب سایت ها یا صفحاتی که قوانین وبمستر گوگل را زیر پا گذاشته اند را به صورت دستی جریمه کند. جرایم دستی گوگل بسیار متنوع هستند، اما شناسایی آنها بسیار آسان است زیرا برای جریمه دستی همیشه یک پیغامی در Webmaster Tools دریافت می شود.

    برای برطرف کردن این نوع جریمه، ارسال بیش از 7 درخواستِ تجدید نظر در طول سال، برای وبمسترها امر عجیبی نیست. خوشبختانه، امکان اینکه درخواستِ شما در همان مرحله اول تایید شود و جریمه دستی از وب سایت برداشته شود، بسیار زیاد است.

    برای شناسایی جریمه دستی گوگل باید:

    1. وارد webmaster tools خود شوید.
    2. بروی "Search Queries" کلیک کنید.
    3. بروی "Manual Actions" کلیک کنید.

    علی رغم اینکه روش های مختلفی برای تسریع بهبودی سایت از جریمه دستی وجود دارد، در ادامه نگاهی کلی به روند جریمه دستی می اندازیم:

    1. مشکل به وجود آمده در وبسایت خود را شناسایی کنید.
    2. این مشکل و تبعات ناشی از آن را سریعاً برطرف سازید.
    3. درخواستِ تجدید نظر خود را با رعایت تمام نکاتی که کارشناس سئوی گوگل برای برداشتن جریمه نیاز دارد، ارسال کنید.
    4. منتظر پاسخ باشید (بین 3 روز تا 3 هفته)
    5. در برخی موارد ممکن است مجبور می شوید این مراحل را تکرار کنید (در صورتی که درخواستِ تجدید نظرتان رد شد).

    منابع و ابزارها

    • Xenu Link Sleuth – این ابزار به شما اجازه می دهد یک وب سایت را برای شناسایی مشکلات آن بررسی کنید. مشکلاتی مانند لینک های شکسته، صفحات خراب و دیگر مشکلاتی که سبب کاهش ترافیک وب سایت می شود. همچنین این ابزار می تواند محتوای تکراری و محتوای بی کیفیت موجود در سایت ها را شناسایی کند که نکته مهمی برای جلوگیری از اعمال مجازات الگوریتم پاندا است.
    • Google Webmaster Tools – این ابزارِ ساخته شده توسط گوگل، همه اطلاعات مهم مربوط به وب سایت را به شما نشان می دهد. اطلاعاتی مانند پیغام های مجازات، کاهش ترافیک وب سایت، خطاها و لینک های دریافتی. Google Webmaster Tools اولین نیاز برای برطرف ساختن مجازات های گوگل می باشد.
    • Ahrefs – یک ابزار جستجوی لینک که می تواند فهرست کاملی از لینک های یک وب سایت را به همراه اطلاعات جانبی آن به شما ارائه دهد. اطلاعاتی مانند چگالی لینک، سرعت انتقال لینک، متن تگ لینک ها و.... این ابزار در برطرف کردن مجازات الگوریتم پنگوئن بسیار کاربرد دارد.
    • MajesticSEO – یک ابزار دیگر برای بررسی لینک های یک وب سایت. این ابزار نیز مانند Ahrefs برای مقابله با مجازات پنگوئن بسیار کاربردی است.
    • Panda Breakthrough – یک راهنمای ویدئویی درباره هر آن چیزی که برای برطرف کردن مشکلات الگوریتم های پاندا و پنگوئن لازم است بدانید. این راهنما همه المان های لازم برای تولید محتوای با کیفیت به منظور رهایی از مجازات های الگوریتم پاندا را توضیح داده است. همچنین در این راهنما نکات مهمی درباره جریمه های دستی، رتبه بندی بالاتر و آپدیت های سئو گفته شده است که به وبمسترها کمک می کند تا ترافیک بیشتری را به وب سایت خود وارد کنند.

    وب سایت های مشهوری که توسط گوگل جریمه شده اند

    • BeatThatQuote - وبسایت BeatThatQuote در تاریخ 7 مارس 2011 توسط گوگل به مبلغ 38 میلیون دلار خریداری شد. گوگل در همان روز وب سایت را مجازات کرد.
    • BMW - در ششم فوریه سال 2006، گوگل وب سایت بی.ام. با آدرس BMW.de را به علت استفاده از صفحات Doorway جریمه کرد و پیج رنک آن را به صفر رساند.
    • Google Chrome - در ژانویه 2012، صفحه اصلی Google Chrome به دلیل دستکاری پیج رنک از طریق خرید پُست در وبلاگ های مختلف جریمه شد. PageRank صفحه اصلی کروم از 9 به 7 کاهش یافت. همچنین Google Chrome برای جستجوی کلمه کلیدی مرورگر از صفحه یک گوگل خارج شد.
    • Expedia - در ژانویه 2014، میزان ترافیک وب سایت Expedia به میزان 25% کاهش یافت که منجر به اُفت 4% به اشتراک گذاشتن مطالبش شد.
    • Rap Genius - در دسامبر 2013، گوگل وب سایت Rap Genius را به مدت 10 روز جریمه کرد که سبب کاهش ترافیک 700،000 نفری وب سایت شد.

     

    منبع: Google

    0

     

    یک دلیل بسیار ساده؛ کاربر. چون گوگل فقط و فقط کاربر را در نظر می‌گیرد. تمام الگوریتم‌های گوگل بر اساس رفتار کاربران به روز می‌شوند. حالا این کاربر می‌تواند یک کسب و کار باشد، یا کاربر عادی، یک وبمستر حرفه‌ای یا حتی مادر من با 52 سال سن. قبول ندارید؟ با هم بررسی کنیم.

    زندگینامه گوگل روی دور تند دوربین

    ما در وبلاگ نوین در مورد گوگل زیاد نوشته‌ایم و برای هر کدام از الگوریتم‌هایش مقاله‌های مفصلی داریم. می‌دانم که وقتتان کم است و کارهایتان زیاد، بنابرین دوربین را روی دور تند می‌گذارم و نگاه سریع به این الگوریتم‌ها می‌اندازم تا بتوانید بهتر حرفم را بفهمید. البته در مورد هر کدام که می‌خواهید دوربین مکث کند و دقیق‌تر ببینید، می‌توانید روی اسم الگوریتم کلیک کنید و بیشتر درباره‌اش بخوانید.

    • الگوریتم پاندا (2011) تمام سایت‌هایی که از محتوای بی‌کیفیت (محتواهای کپی‌شده، محتوای زرد و...) استفاده کردند و تجربه کاربری ضعیفی داشتند را جریمه کرد و رتبه‌شان را پایین آورد.
    • الگوریتم پنگوئن (2012) حساب سایت‌هایی که بی رویه لینک‌سازی کرده بودند را رسید و از صدر نتایج حذفشان کرد.
    • مرغ مگس‌خوار (2013) تمرکز خود را روی جستجوی معنایی گذاشت. با این الگوریتم دوران استفاده بی‌رویه از کلمات کلیدی به سر رسید. (قابل توجه آن دسته سایت‌هایی که همچنان در خواب زمستانی به سر می‌برند و 1000 بار یک کلمه را در محتوای خود به کار می‌برند).
    • الگوریتم کبوتر (2014) تمرکز خود را روی نتایج محلی گذاشت و به کاربران کمک کرد که بتوانند کسب و کارهای نزدیک به خود را پیدا کنند.

    خدمات بهینه سازی سایت

    همه اینها درست، اما چه ربطی به استراتژی محتوا دارند؟

    گوگل در حال حرکت از رفتار ماشینی به سوی رفتار انسانی است. گوگل تمام زورش را می‌زند که به انسان نزدیک شود. خنده‌دار است که از آن طرف برخی انسان‌ها تمام زورشان را می‌زنند که بتوانند شبیه ماشین، رفتار کنند. گوگل روز به روز در این نزدیک شدن موفق‌تر است. اما کاربرانی که سعی می‌کنند به ماشین نزدیک شوند و شبیه ماشین رفتار کنند، در حقیقت در حال عقب‌گرد هستند و روز به روز بیشتر از ماشین گوگل عقب می‌افتند.

    پس در حقیقت اگر شما کاربران و انسان‌ها را در نظر بگیرید، آینده گوگل هستید. به انسان ایمان بیاورید. مقصد نهایی گوگل انسان است. شما با هدف قرار دادن کاربران، در حقیقت راه آینده گوگل را در پیش گرفته‌اید. جمع‌بندی: شما برای کاربران استراتژی محتوا می‌نویسید، نه گوگل و استراتژی محتوا برای کاربر نوشتن یعنی توجه گوگل را به طور ویژه‌ای جلب کردن.

    ببخشید مقدمه اینقدر طولانی شد. گفتن تمام اینها به نظر من لازم و حیاتی بود. این روزها بازارِ بازاریابی محتوا بدجور داغ است. اما هنوز اصول اساسی آن برای خیلی از این افراد جا نیفتاده است. من برای کسب و کارهای زیادی تا به حال محتوا نوشته‌ام و متاسفانه بیش از 90% آنها از درک همین مطلب ساده که اگر اولویت اولشان کاربر باشد، گوگل هم به آنها توجه ویژه‌ای می‌کند، عاجزند. خیلی از مشتریان، هنوز معتقدند که یک کلمه کلیدی را باید هزاران بار تکرار کنند، لینک‌های اسپم بسازند، محتوا کپی کنند و بسیاری موارد دیگر. تمام این تجربیات مرا بر آن داشت که از این قسمت سرسری رد نشوم.

    برگردیم به مبحث تدوین استراتژی محتوا برای سایت شما.

    مفاهیم اولیه سئو

     

    چرا باید استراتژی محتوا بنویسیم؟ واقعا لازم است؟

    100% لازم است. اگر محتوای شما را به یک درخت تشبیه کنیم، استراتژی محتوا، ریشه درخت شماست و محتواها شاخه‌های درخت است. در حقیقت استراتژی محتوا همان چیزی است که ارتباط محتواهای منفرد را شکل می‌دهد و به کلیت محتواها یک معنای واحد می‌بخشد. درست است که شما موضوعات متنوعی را برای محتواهای خود انتخاب می‌کنید  اما باید یک چشم‌انداز کلی داشته باشید تا بتوانید به حرکت خود شکل دهید.

    بدون استراتژی، بازاریابی محتوای شما به اصطلاح باری به هر جهت حرکت می‌کند و هرگز نمی‌توانید یک جهت مشخص داشته باشید. از طرف دیگر هیچ متر و معیاری برای اندازه‌گیری محتوای خود نخواهید داشت. استراتژی محتوا راه را به شما نشان می‌دهد و می‌توانید بر اساس آن در زمان‌های مشخصی محتواهای خود را بررسی کنید؛ اینکه این استراتژی چقدر برای کسب و کار شما موثر واقع شده، آیا همین راه را باید ادامه بدهید یا تغییراتی در آن به وجود بیاورید و تمام چیزهایی که یک سایت برای موفقیت به آن نیاز دارد.

    حالا دقیقا وقت تدوین استراتژی محتواست. در ادامه مراحل تدوین یک استراتژی محتوا را با هم بررسی می‌کنیم.

    مراحل تدوین استراتژی محتوا

    برای هر سایت و هر کسب و کاری که بخواهید استراتژی محتوا بنویسید، حتما لازم است که مراحل زیر را طی کنید.

    قدم اول: اهداف خود را از تدوین استراتژی محتوا مشخص کنید

    قبل از هر چیز هدف خود را از بازاریابی محتوا برای سایت خود مشخص کنید. اگر این مرحله به خوبی انجام شود به تمام قدم‌های بعدی شما جهت می‌دهد. هدف که مشخص باشد، در میان انبوهی از داده‌های خام گیج و سردرگم نمی‌شوید. هدف، دقیقا شما را راهنمایی می‌کند که به دنبال چه چیز باشید و چه کانال‌هایی را برای آن بررسی کنید. در حقیقت هدف شما چراغی است که در تاریکی شما را راهنمایی می‌کند.

    من در ادامه چند نمونه از اهدافی که می‌تواند مد نظر خودِ شما یا مشتریتان باشد را مثال می‌زنم.

    • افزایش نرخ تبدیل
    • آموزش دادن نحوه استفاده از خدمات و محصولات
    • افزایش ترافیک
    • افزیش مشارکت کاربران در سایت شما
    • برندینگ برای کسب و کار
    • افزایش فروش و درآمدزایی از وبلاگ

    البته دقت کنید که لازم نیست فقط یکی از موارد بالا را هدف بگیرید، شاید همزمان 2 یا سه مورد را بخواهید هدف بگیرید، اما لطفا جوگیر نشوید و تمام موارد را هدف قرار ندهید، چراکه همه کاره و هیچ‌کاره می‌شوید و به هیچکدام از اهداف نمی‌توانید درست حسابی برسید.

     

    خدمات سئو سایت

    مثلا تصور کنید شما صاحب یک آموزشگاه موسیقی هستید، هدف اولیه شما جذب کاربران از طریق ترافیک گوگل است. در ادامه هدف ثانویه شما می‌تواند آموزش کامل و جامع تئوری موسیقی در وبلاگ باشد. در نتیجه شما هر دو طیف مخاطبان را باید در نظر بگیرید.
    نکته‌ای که در رابطه با هدف شما بسیار اهمیت دارد این است که رویکرد مشخصی نسبت به هدف خود داشته باشید. تنها به "افزایش ترافیک بیشتر" اکتفا نکنید. دقیقا مشخص کنید که چه میزان ترافیکی در چه زمانی می‌خواهید بدست آورید. یا مثلا "افزایش فروش به میزان 15% در مدت سه ماه" هدف کاملا واضح و مشخصی است.

    حالا وضعیت "چرا"ی سایت ما مشخص شد. الان باید به دنبال "چه" باشیم.

    قدم دوم: وضع فعلی کسب و کار خود را به طور کامل بررسی کنید

    پس از تعیین هدف کلی، لازم است که وضعیت کلی کسب و کار خود را به طور کاملِ کامل بررسی کنید. این بررسی جنبه‌های مختلفی دارد، من در این قسمت مهم‌ترین چیزهایی که باید بررسی کنید را برای شما می‌آورم.

    1- بررسی وضعیت کلی شرکت

    برای بررسی این قسمت تنها کافی است جواب سوال‌های این بخش را پیدا کنید.

    • درآمد این شرکت چگونه تامین می‌شود؟
    • بیشترین درآمد این شرکت مربوط به کدام محصول یا خدمات است؟ چرا این محصول این چنین برای شرکت درآمدزا است؟ نیاز بازار برای این محصول بیشتر است یا روی برندینگ و تبلیغات این محصول بیشتر کار شده است؟ یا هر دلیل دیگری. (این سوال یکی از مهم‌ترین سوال‌ها برای شماست. چراکه یک بخش مهم از استراتژی شما حول خدمات پرطرفدار شرکت می‌چرخد).
    • ساختار تیم فروش چگونه است؟ چه پارامترهایی برای آنها اهمیت دارد؟

    2- مشتریان فعلی این شرکت چه کسانی هستند؟

    پاسخ سوالات این قسمت هم اهمیت زیادی دارد، چرا که به شما کمک می‌کند که پرسونای مشتری که بعدا کامل‌تر به آن می‌پردازم را تدوین کنید. برای این بخش باید پاسخ پرسش‌های زیر را پیدا کنید.

    • این شرکت از چه کانال‌هایی مشتریان خود را جذب می‌کند؟
    • مشتریان این شرکت بیشتر از چه کانال‌هایی از شرکت خرید می‌کنند؟ آنلاین خرید می‌کنند؟ تلفنی سفارش می‌دهند؟ یا به خرید حضوری بیشتر تمایل دارند؟

    3- فرآیند محتوای فعلی شرکت را بررسی کنید

    روند مقاله‌های وبلاگ شرکت در چه وضعیتی است (البته اگر وبلاگ دارد). رویکرد فعلی شرکت تا اینجا در مورد محتوا به چه صورت بوده است؟

    • چه کسی درباره موضوعات و محتوا گذاری تصمیم گیری می‌کند؟ آیا یک تیم محتوا به صورت مجزا وجود دارد یا محتواها توسط کارکنان سایز بخش‌ها تولید می‌شود؟
    • تیم کنونی چه نوع محتواهایی تا به حال تولید کرده است؟
    • فاکتورهای مهم برندینگ برای شرکت چه چیزهایی هستند؟

    برای اینکه کار شما راحت‌تر شود من سه روند کلی بررسی محتوای فعلی سایت را برایتان مشخص می‌کنم:

    بررسی محتوای فعلی بر اساس معیارهای گوگل آنالیتیکس: تمام صفحات سایت، وبلاگ و لندینگ پیج‌ها را بر اساس شاخصه‌های گوگل آنالیتیکس بررسی کنید. موارد بسیار مهمی که حتما باید به آن اهمیت بدهید، شامل نرخ پرش (Bounce Rate)، زمان سپری شدن در سایت (Average time on site) و تعداد بازدید‌های صفحات مختلف PageViews هستند.

    این مرحله به شما کمک می‌کند که پتانسیل کلمات کلیدی بالقوه سایت خود را بسنجید. ببینید سایت شما در کدام کلمه کلیدی جایگاه مناسبی دارد، روی کدام کلمات کلیدی باید بیشتر سرمایه‌گذاری کنید و محتوای شما در کدام کلمات کلیدی ضعف دارد و نیاز به انرژی مضاعف در آن زمینه است. اگر نمی‌دانید که چگونه از گوگل آنالیتیکس استفاده کنید.

    بررسی بر اساس معیارهای سئو: در این مرحله تنها کافی است یک بررسی مختصر در مورد کیفیت بک لینک‌ها، اعتبار دامنه سایت و مواردی از این قبیل انجام دهید.

    بررسی چشم انداز محتوای فعلی: آیا وضعیت فعلی محتوای شما برای کاربر مناسب است؟ آیا کاربران با آن ارتباط برقرار کرده‌اند؟ چقدر فیدبک گرفته‌اید؟ با محتوای فعلی چه نوع از مخاطبان را جذب کرده‌اید؟ محتوای شما کجای قیف بازاریابی قرار دارد؟ 

    قدم سوم: کلمات کلیدی کسب و کارتان را پیدا کنید

    بگذارید اینطور برایتان بگویم. تقریبا همه چیز به کلمات کلیدی ربط پیدا می‌کند؛ کلمات کلیدی به 3 دلیل اهمیت اساسی دارند:

    1. تحقیق کلمات کلیدی به شما کمک می‌کند بفهمید که در حوزه فعالیت شما کاربران به دنبال چه هستند، چه سوالاتی دارند و نیازشان چیست.
    2. مخاطبانی که از طریق گوگل قرار است شما را پیدا کنند، از طریق سرچ کردن کلمات کلیدی به شما می‌رسند. در حقیقت کلمات کلیدی یکی از مهم‌ترین دریچه‌ها برای ورورد کاربران و هدایت ترافیک به سایت شماست.
    3. گوگل هم کسب و کار شما را راحت‌تر شناسایی می‌کند. در حقیقت اصلی‌ترین ابزارِ گوگل، برای فهم کسب و کار شما و حوزه فعالیت‌تان کلمات کلیدی شماست.

    تدوین استراتژی محتوا بدون کلمات کلیدی غیر ممکن است. با سرچ کردن کلمات کلیدی در ابزارهایی مانندkwfinder ، keywordplanner و سایر ابزارهای دیگر شما تمام تمام کلمات و عبارات کلیدی حوزه کسب و کار خود را می‌توانید پیدا کنید. در حقیقت این مرحله به شما کمک می‌کند نیاز اساسی بازار را در حوزه خود پیدا کنید. حتی می‌توانید سوالاتی که کاربران در گوگل سرچ می‌کنند را پیدا کنید.

    در حقیقت کلمات کلیدی هستند که ترافیک گوگل را به سمت سایت شما سرازیر می‌کنند.

    اما دقت کنید که تمام استراتژی شما نباید بر اساس کلمات کلیدی و سئو نوشته شوند. کلمات کلیدی و سئو باید یک عامل مهم برای استراتژی محتوای شما باشند. کلمات کلیدی می‌توانند جرقه‌های خوبی برای تولید محتوا در ذهن شما روشن کنند. اما این کافی نیست. شما باید این کلمات کلیدی را با ایده‌ها و نیازهای حوزه کسب و کار خود ترکیب کنید تا بتوانید بهترین مطالب ممکن را بنویسید.

    اهمیت کلمات کلیدی در استراتژی محتوا

    البته پیدا کردن و استفاده از کلمات کلیدی نیاز به دانش‌های مقدماتی در مورد کلمات کلیدی دارد. اما اصلا لازم نیست نگران باشید.

    قدم چهارم: رقبای حوزه کسب و کار خود را بررسی کنید

    یکی از مهم‌ترین و اساسی‌ترین قدم‌ها برای تدوین استراتژی محتوا برای سایت بررسی و تحلیل رقبای شماست. برای تجزیه و تحلیل رقبا یک روش راحت و کاربردی وجود دارد:

    از گوگل بزرگ کمک بخواهید. چگونه؟ کافی است کلمات کلیدی مورد نظر خود را در گوگل سرچ کنید و لینک‌هایی که در صدر نتایج جستجو قرار دارند را شناسایی کنید. همین کار راحت یعنی شناسایی مهم‌ترین رقیبان شما در عرصه فعالیت‌تان. حال کافی است سری به سایت‌هایشان بزنید و امکانات مختلف آنها را بررسی کنید. مثلا اینکه آیا وبلاگ دارند یا نه؟ دسته بندی‌های وبلاگشان چگونه است، در وبلاگ چه موضوعاتی را پوشش داده‌اند، در کدام شبکه‌های اجتماعی حضور دارند. سری به شبکه‌های اجتماعی‌شان بزنید و تمام شبکه‌های اجتماعی‌شان را بررسی کنید.

    البته این پایان ماجرا نیست.

    حالا باید سراغ رقبای خارجی بروید و سایت‌های خارجی را بررسی کنید. این مورد هم کمک زیادی به شما می‌کند؛ چراکه عموما سایت‌ها و وبلاگ‌های خارجی از کیفیت بالایی برخوردارند و اگر شما بتوانید در حوزه کاری خود به مقیاسی جهانی نزدیک شوید، قطعا برنده‌اید و از کلی رقبایتان (یا شاید حتی تمام رقبا) جلو بیافتید. اصلا نگران تقلید کردن نباشید، تقریبا تمام کسب و کارهای موفق هر حوزه‌ای تا حد ممکن به نمونه  خارجی شبیه است. تنها کافی است خوب و هوشمندانه از آنها ایده بگیرید. مثلا دیجی کالا نمونه آمازون است، اسنپ نمونه‌ای موفق از اوبر است.

    قدم پنجم: پرسونای مشتری خود را تهیه کنید

    این بخش هم یکی از نقاط بحرانی برای شماست که در استراتژی محتوای شما تاثیر ویژه‌ای دارد. قبل از اینکه به این بخش بپردازم، می‌خواهم یک تعریف از پرسونای مشتری به شما ارائه کنم. اصلا پرسونای مشتری یعنی چه؟

    پرسوناهای مشتری، یک سری کاراکترهای خیالی هستند که الگوهای رفتاری، اهداف، نیازها و ویژگی‌های شخصیتی بسیار نزدیک به مخاطبان ایده‌آل ما دارند.

    پرسونا کمک می‌کند تا بدانید مشتری‌تان چه رفتارهایی دارد، واکنش‌های او به مسائل مختلف چگونه است، موانع ذهنی که او را در برابر شما دلسر می‌کنند کدامند، چه اهدافی دارند، چه چیزهایی نیاز دارند و در نهایت شما در قبال آن‌ها چه کاری می‌توانید انجام دهید. بعد از شناخت مخاطب است که می‌توانید برنامه بازاریابی موثری ترتیب دهید، نیازهای مخاطب را برطرف و او را به یکی از مشتریان وفادار برندتان تبدیل کنید

    البته در مورد پرسونا سمیرا یک مقاله دارد که به بهترین و کامل‌ترین شکل پرسونا را توضیح داده، کافی است به مقاله پرسونای مخاطب در وبلاگ ما مراجعه کنید.

    اینها همه درست اما چگونه پرسونای مخاطب تهیه کنید؟

    ما در وبلاگ نوین کار را برای شما راحت کرده‌ایم. به صفحه هویت برند و مشتری در نوین آکادمی بروید و این جدول را کامل کنید. کامل کردن این جدول به شما کمک می‌کند، یک پرسونای مشتری برای خود تدوین کنید. قبل از پر کردن این بخش اگر اطلاعات کاملی از مشتریان خود ندارید می‌توانید از طریق اس ام اس یا ایمیل یک پرسشنامه برای مشتریان خود ارسال کنید و بر اساس داده‌هایی که در این پرسشنامه‌ها گردآوری کردید، پرسشنامه پرسونای مشتری را پر کنید.

    چگونه برای مشتریان خود یک پرسشنامه مفید و کاربردی ارسال کنیم؟

    یکی از بهترین راه‌هایی که می‌توانید نظرسنجی را برای مشتریان خود ارسال کنید، از طریق ایمیل و اس ‌ام اس است. اگر می‌خواهید سوالات را برای مشتریان خود ایمیل کنید، حتما حتما دقت کنید که ایمیل شما انگیزه کافی را برای مشتریان ایجاد کند و مشتی وقتش را در اختیار شما قرار دهد. برای مثال در ازای پر کردن این نظرسنجی یک ای بوک رایگان در اختیارش قرار دهید یا یک کد تخفیف ارسال کنید.

    اما قبل از اینکه نظرسنجی را در سطح گسترده پخش کنید، چند نمونه از آن را برای آدم‌های مختلف ارسال کنید تا اگر سوالی گنگ و غیرقابل فهم است، ایراد آن را برطرف کنید. برای مثال من زمانی در یک مرکز مشاوره کار می‌کردم. همیشه تعدادی تست شخصیت با جواب بله، خیر بود که باید از مراجعین می‌گرفتیم. پس از مدتی به نظر می‌آمد که نتایج عجیب و غیرمرتبط است. مدت زیادی بررسی کردیم تا ببینم که دقیقا چه مشکلی وجود دارد. شاید باورتان نشود اما حضور یک فعل منفی در جمله کاربران را گیج و سردرگم می‌کرد. مثلا "من هیچوقت عصبی نمی‌شوم." در این حالت کاربران گیج می‌شدند که اگر عصبی نمی‌شوند جوابشان مثبت است یا منفی. این شد که ما تمام افعال را به افعال مثبت تغییر دادیم، مثلا "عصبی هستم" و نتایج به طرز غیرقابل باوری مرتبط‌تر بود.

    نظرسنجی تلفنی هم می‌تواند مکمل کارتان باشد، البته اگربخواهید به تک تک مشتریانتان تلفن کنید، بسیار زمان بر و پر هزینه است. کافی است تنها برای مشتریان دائم و همیشگی که خیلی بیشتر از بقیه از خدمات شما استفاده کرده‌اند، تلفن بزنید و سوالات دقیق‌تری بپرسید.

    قدم ششم: اطلاعات خود را ارزیابی کنید

    حالا تمام اطلاعاتی که لازم داشته اید را از این طرف آن طرف جمع‌آوری کرده‌اید. اما اینها صرفا یک مشت اطلاعات خام هستند که هیچ فایده‌ای ندارند، مگر اینکه آنها را آنالیز و تحلیل کنید. به عبارت دیگر دراین مرحله قرار است اطلاعات خام را به اطلاعات قابل استفاده برای تدوین استراتژی محتوا تبدیل کنید. بعد از اینکه بررسی و آنالیز تمام شد، باید این تحلیل‌ها را در کنار اهدافتان قرار دهید و ارتباط این داده ها و اهداف را بررسی کنید. اجازه بدهید یک مثال برایتان بزنم.

    به فرض مثال شما یک فروشگاه آنلاین لوازم آرایش دارید و هدفتان جذب مشتریان پولدار و لاکچری است. اما در بررسی‌هایی که انجام داده‌اید، بیشتر مشتریان شما قشر متوسط نه چندان پولدار که به محصولات ارزان قیمت گرایش دارند تشکیل می‌دهند. پس راه را اشتباه رفته‌اید و حالا بنای استراتزی محتوا را طور دیگری باید بگذارید.

    یک راه برای دسته‌بندی اطلاعات مربوط به مشتریان دسته بندی وضعیت مشتریان فعلی بر اساس هرمی است که در آیتم بعدی به آن می‌پردازم.

    مرحله هفتم: وقت ساختن هرم محتواست

    خب حالا که از تمام کارهای اساسی جهان فارغ شدید، وقت آن است که بنشینید و با حوصله یک هرم محتوایی برای کسب و کار خود ایجاد کنید. شما تا پیش از این به یک درک نسبی از وضعیت مشتریان و مخاطبان خود پیدا کردید. این هرم دقیقا به شما نشان می‌دهد که هر مشتری کجای این هرم قرار دارد. پیش از آنکه بیشتر در این باره بحث کنم توجه شما را به تصویر این هرم جلب می‌کنم تا کامل‌تر آن را برایتان توضیح دهم.

    آ»وزش سئو

    1- آگاهی (awareness)

    محتواهایی که در بالاترین سطح هرم محتوا قرار دارند، در بخش آگاهی قرار دارند. در حقیقت محتواهای این بخش برای کسانی نوشته می‌شوند که هیچ آگاهی از کسب و کار شما ندارند و این محتواها قرار است آنها را به صفحه شما بکشاند.

    • مخاطبان این بخش طیف وسیعی از انواع اقسام مشتری‌ها را در برمی‌گیرد، پس با این اوصاف:
    • موضوعات محتوای شما باید از دایره کسب و کار شما خارج شود و عنوانین عمومی‌تری به خود بگیرد.
    • مثال: وبلاگ نوین، یک وبلاگ آموزش کامل دیجیتال مارکتینگ است. ما برای اینکه طیف مخاطبان بیشتری را به سمت خودمان جذب کنیم و افراد دیگری را به مرحله آگاهی از برند خود برسانیم یک مطلب در مورد قانون جذب نوشتیم. چراکه قانون جذب ماهانه سرچ بسیار زیادی داشت و البته ما سعی کردم نگاه دقیق و جامع خود را به محتوا حفظ کنیم و بر اساس آن بنویسیم.
    • پیشنهاد من به شما این است که در تقویم محتوایی خود که در ادامه درباره آن توضیح می‌دهم، ماهانه یک یا دو محتوا را به موضوعات عمومی‌تر و به هدف awareness بنویسید. مثلا اگر کاغذ دیواری و کف پوش می‌فروشید، دو مطلب در مورد دکوراسیون داخلی منزل بنویسید. برای اینکه موضوعات پر جستجو را بتوانید بفهمید از ابزارهای Kwfinder و google trend که بالاتر گفتم، استفاده کنید.

    2- محرک (trigger)

    • مخاطبان محتوا در این بخش کسانی هستند که از محصولات یا خدمات شما آگاه شده‌اند و کمی ذهنشان درگیر این است که خدمات شما کدام بخش از نیازهای آنها را تامین می‌کند.
    • محتواهای شما در این مرحله باید کمی مخاطبان را قلقلک بدهد و آنها را به خرید از شما ترغیب کند.
    • مثال: اگر بخواهم از باز از وبلاگ خودمان مثال بزنم، ما مقاله‌ای داریم به نام چرا باید از گوگل ادوردز استفاده کنیم. مخاطب این مقاله کسانی هستند که یک آشنایی نسبی با گوگل ادوردز دارند، اما هنوز مطمئن نیستند، که این تبلیغ به کارشان می‌آید یانه. ما در یک مقاله به طور کامل توضیح داده‌ایم که تبلیغات گوگل چه کاربردی دارد و چرا آنرا به مشتریان خود پیشنهاد می‌کنیم و در نهایت به آنها پیشنهاد می‌دهیم که برای اطلاعات بیشتر با ما تماس بگیرند.
    • پیشنهاد من این است که هر ماه یک مقاله هم به این موضوعات اختصاص بدهید.

    3- جستجو

    • مخاطبان در این مرحله از هرم تصمیم گرفته‌اند که در مورد محصولات شما بیشتر و دقیق‌تر جستجو کنند. بنابرین:
    • محتواهای این بخش جنبه آموزشی دارد و این محتواها باید جنبه‌های مثبت و منفی محصولات یا خدمات شما را به طور کامل پوشش دهد.
    • پیشنهاد من این است که حداقل دو برابر محتواهای قبلی برای این بخش انرژی بگذارید و بیشتر محتوا تولید کنید. چرا که مشتریان شما از دو سطح اولیه هرم گذشته‌اند و نرخ تبدیل را در این قسمت می‌توانید بالا ببرید. تمام خدمات و محصولاتتان را معرفی کنید و از جنبه‌های گوناگون بررسی کنید؛ حتی نقاط ضعف. از نوشتن نقاط ضعف خود اصلا نترسید، چرا که تمام محصولات و خدمات ضعف‌هایی دارند، وقتی شما با شجاعت از ضعف‌هایتان با مشتری صحبت می‌کنید، اعتماد کاربران را افزایش می‌دهید و اعتماد یکی از مهم‌ترین اصل‌ها برای تبدیل یک کاربر معمولی به مشتری همیشگی است.

    4- توجه

    • مخاطبین این بخش هرم کاربرانی هستند که تصمیم به خرید گرفته‌اند، اما نمی‌دانند کدام برند را انتخاب کنند. حالا دقیقا وقت این است که آموزش‌های خود را بیشتر و دقیق‌تر کنید، گزینه‌های مختلف را پیش پای مشتری بگذارید، از مزایای کسب و کار خود بگویید، اما مدام نگویید از ما بخرید، از ما بخرید، در نهایت انتخاب را به خود او واگذار کنید. به طور مثال ما یک سامانه سایت‌ساز به نام پرتال داریم. در مقاله‌هایی مانند انواع سیستم‌های مدیریت محتوا ما انواع سیستم‌ها را معرفی کرده‌ایم و مزایا و معایب آنرا به طور کامل بررسی کردیم و در نهایت هم سامانه سایت‌ساز پرتال را همانند سایر سیستم‌ها معرفی کرده‌ایم و مزایا و معایب آنرا هم گفته‌ایم.
    • پیشنهاد من این است که بسته به خدمات، محصولات و بازار رقابتی حداقل ماهی دو محتوا را به این موضوع اختصاص بدهید. محتواهای این بخش شانس زیادی برای افزایش فروش شما دارند، پس اصلا سرسری از این بخش رد نشوید.

    5- خرید

    • مخاطبین این بخش کاربرانی هستند که تصمیم گرفته‌اند، از برند شما خرید کنند. حالا همه چیز مهیاست و شما با این هرم زیبای محتوا نرم نرم مخاطب را به سمت کسب و کار خود کشانده‌اید و حالا کاربرانی هستند که می‌خواهند از شما خرید کنند.
    • محتواهای این بخش بیشتر از نوع کپی رایتینگ است. 
    • نمونه‌های خوبی که در این زمینه وجود دارد، مثلا سایت دیجیکالاست که توضیحات محصولاتش اکثرا کامل است، تصاویر آن کامل است و بخش نقد و بررسی کاربران که از بخش‌های مورد علاقه من است، هم به خوبی کار می‌کند.
    • پیشنهاد من به شما در این قسمت این است که به صفحات خدمات یا محصولات خود توجه ویژه‌ای بکنید. من کسب و کارهای زیادی دیده‌ام که روی مطالب وبلاگی خود سرمایه‌گذاری زیادی می‌کنند، اما هنوز صفحات خدمات و محصولاتشان ایرادات اساسی دارد، محصولات نصفه و نیمه ارائه شده‌اند، توضیحات کامل نیست و مشتری را با تمام ویژگی‌های محصول آشنا نمی‌کنند. روی این بخش تمرکز خیلی خیلی ویژه‌ای بگذارید، تا خرید مشتری شما یک قدم بیشتر راه نیست. دستش را بگیرید و کمک کنید خریدش را انجام دهد. همینطور بخش نظرات و نقد و بررسی‌های کاربران را باز بگذارید. تصاویر زیادی استفاده کنید.

    6- ماندگاری

    آیا تصور می‌کنید که با خرید مشتری از شما کار تمام است و باید بروید سراغ جذب مشتری جدید؟

    اگر جوابتان منفی است که تبریک به شما. اما متاسفانه بیش از 70% از کسب و کارهای ما هنوز به قدرت مشتریان همیشگی پی نبرده‌اند. هنوز نفهمیده‌اند که این مشتریان همیشگی چگونه بدون اینکه حتی یک ریال خرج تبلیغات کنید، برای شما تبلیغ انجام می‌دهند و چه تاثیر شگفت انگیزی در سود شما دارند. ما در نوین اهمیت بسیار ویژه‌ای برای مشتریان دائم خود قائلیم. این مشتریان همان کسانی هستند که زیر مقاله‌های ما می‌نویسند که همیشه مقاله‌های ما را می‌خوانند، همیشه سایت ما را چک می‌کنند و به محض اینکه محتوای جدیدی بگذاریم آنرا می‌خوانند.

    جذب این مشتریان دائم یکی از مهم‌ترین اهداف ما در نوین بوده است و ما همیشه مقالاتی را برای این دسته مشتریان خود می‌نویسیم. (مثلا همین استراتژی محتوا که اینجانب مشغول نوشتن آن هستم) و البته یک مقاله کامل هم در مورد وفاداری مشتری داریم.

    پیشنهاد من به شما این است که مشتریان خود را همیشه به نحوی با سایت خود درگیر نگه دارید و همیشه محتواهایی برای این دسته تولید کنید. ما در وبلاگمان مقاله‌های زیادی را به این بخش اختصاص دادیم. از اصول سئو، گوگل ادوردز و محتوا بسیار نوشته‌ایم. شاید برایتان این سوال پیش بیاید که از کجا بفهمید چه محتواهایی برای مشتریان همیشگی مناسب است؟

    این سوالی نیست که جوابش خیلی راحت باشد، اما بیشترین چیزی که به شما کمک می‌کند، تجربه و فیدبکشماست. به تدریج و با مرور زمان می‌فهمید که مشتریان شما به چه محتواهایی علاقه‌مندند و متناسب با همان‌ها می‌توانید محتواهای خود را تولید کنید.

    من با این هرم در حقیقت یک مسیر برای شما تعریف کردم. یک مسیر که ابتدا از دور برای مشتری دست تکان می‌دهید و او را به سمت خود صدا می‌زنید. مشتری علامت شما را می‌بیند، به سمت شما می‌آید، یواش یواش بیشتر آشنا می‌شود با شما تعامل می‌کند، در نهایت از مشتریان شما می‌شود و در بهترین و فوق‌العاده‌ترین حالت از مشتریان همیشگی شما می‌شود.

    خدمات بهینه سازی سایت

    قدم هشتم: یک تقویم محتوا تهیه کنید

    تا به حال اصطلاح "پرسپکتیو دید پرنده" (Bird's-eye view) را شنیده‌اید؟ پرسپکتیو دید پرنده پرسپکتیوی است که از زاویه بالا و دید یک پرنده به همه چیز نگاه می‌کند، مانند تصویر زیر. تقویم محتوا هم همین نقش را برای محتوای شما دارد.

    آموزش سئو سایت

    تا اینجا شما حدودا مسیر خود را مشخص کرده‌اید، چه چیزهایی اهمیت دارند چه چیزهایی بی‌اهمیت هستند و روی چه محتواهایی باید سرمایه گذاری کنید. حالا کافی است که برای مسیر محتوای خود یک نقشه عملی بکشید. تهیه یک تقویم محتوا شما را در مسیر عملی بازاریابی محتوا نگه می‌دارد. می‌توانید هرم محتوایی که در بالا گفتم را در تقویم خود بگنجانید و دقیقا مشخص کنید که در طول ماه چند درصد از محتوا به کدام بخش هرم اختصاص دارد. تقویم محتوا به شما زمانبندی می‌دهد و می‌توانید نویسنده‌های هر محتوا را مشخص کنید.

    یک فایده مهم دیگر تقویم محتوا این است که شما در انتهای ماه به راحتی می‌توانید محتواهای خود و عملکرد تیم محتوا را بسنجید (در مورد اعضای تیم محتوا هم رامین یک مطلب خیلی خوب به نام ساماندهی تیم محتوا در وبلاگ ما دارد).  یواش یواش می‌فهمید که هر نویسنده در کدام بخش بهتر عمل می‌کند. یک نفر توضیحات محصول را بهتر می‌نویسد و یک نفر پست‌های کلی و عمومی را. بنابرین شما حتما به یک تقویم محتوا نیاز دارید.

    پیشنهاد من به شما این است که در این تقویم زمانبندی شبکه‌های اجتماعی و تبلیغات ایمیلی خود را هم وارد کنید تا تمام زمانبندی‌ها را یکجا داشته باشید و دچار گیجی و سردرگمی نشوید و همه چیز سازمان یافته و یکدست باشد.

    برای مدون کردن تقویم محتوا من چند پیشنهاد کوچک برای شما دارم. چند برنامه مفید و کاربردی در این زمینه را برایتان به طور مختصر توضیح می‌دهم. البته در آینده در وبلاگ نوین در یک مقاله مفصل به این ابزارها خواهیم پرداخت.

    1- تقویم گوگل (Google Calender)

    تقویم گوگل از نرم افزارهای تحت وب شرکت گوگل می‌باشد. تقویم گوگل به شما این امکان را می‌دهد که برنامه‌های خود را در آن وارد کنید و از سیستم آلارم هم برای یادآوری برنامه‌ها استفاده کنید. یکی از مزایای تقویم گوگل این است که می‌توانید تاریخ میلادی را به شمسی تبدیل کنید.

    2- نرم افزار آسانا (asana)

    آسانا یکی از نرم‌افزارهایی است که مدیر ما در نوین خیلی بهش علاقه دارد. اوایل تیم خود ما نسبت به آسانا مقاومت زیاید داشت. به نظر سخت و پیچیده می‌آمد و کار کردن با آن راحت نبود. اما بعد از مدت زمانی فهمیدیم که آسانا یکی از کاربردی‌ترین نرم‌افزارها برای برنامه‌ریزی محتوای سایت است. به خصوص که ما محتوای 4 سایت مختلف را همزمان باید بررسی می‌کردیم و آسانا کمک زیاید به ما کرد. اگر برای تقویم محتوا به بخش‌ها و قسمت‌های زیاید نیاز دارید، آسانا یکی از بهترین گزینه‌ها برای شماست.

    3- نرم افزار ترلو (Trello)

    نرم‌افزار ترلو بسیار محیط دوستانه و قابل فهمی دارد و همه چیز در آن ساده‌سازی شده. به خصوص که ترلو برای روش چابک طراحی شده (حرف چابک شد باید بگویم یک مقاله خیلی عالی در مورد بازاریابی چابک داریم که بابک نوشته، بروید و بخوانید).

    البته موارد دیگری هم هستند. اما این سه مورد مهم‌ترین این موارد بودند. اگر شما تجربه‌های دیگری داشتید که کمکتان کرده، در بخش کامنت با ما به اشتراک بگذارید.

    قدم نهم: محتواهای شگفت‌انگیز بسازید

    تمام کلمات کلیدی را درآوردید، تقویم محتوا را ساختید و می‌دانید که دقیقا برای چه کسی محتوا تولید می‌کنید. حالا وقت آن است که محتوای خود را بسازید.

    دقت کنید، من می‌گویم محتوای خود را بسازید، نه اینکه صرفا محتوایی بنویسید.

    خب. اینها درست، اما چگونه محتوای شگفت‌انگیز بسازیم؟

    راحت، روان و بی اشکال بنویسید. سعی کنید قواعد نگارشی و ویرایشی را رعایت کنید. (به کتاب غلط ننویسیم از استاد بزرگ ابوالحسن نجفی مراجعه کنید). اصلا از جملات طولانی و اصطلاحات قلنبه سلنبه استفاده نکنید.

    از انواع متنوع محتوا استفاده کنید. (مثلا تصویر، کیس استادی، نمودار، ویدیو، پادکست و...) فقط به متن اکتفا نکنید. استفاده از انواع متنوع محتوا طیف متنوع‌تری از کاربران را به سمت سایت شما می‌کشاند. شاید برایتان جالب باشد بدانید محتواهایی که از تصاویر مرتبط برای مطالب استفاده می‌کنند، 30% بیشتر از محتواهای صرفا متنی دیده می‌شوند. برای اطلاعات بیشتر مقاله 10 محتوایی که بازدید سایتان را افزایش می‌دهد را بخوانید.

    متن خود را خوانا بنویسید. این هم برای سئو و هم برای کاربران مناسب است. حالا منظور ما از خوانا بودن چیست؟ از تگ‌های H1، H2، H3 استفاده کنید. جاهایی که مهم‌تر هستند را بولد (Bold) کنید. از نشانه‌های بولت (Bullet) استفاده کنید. برای این قسمت یک مقاله کامل و جامع در سایت ما وجود دارد، کافی است به اینفوگرافیک بهینه‌سازی مطالب وبلاگ مراجعه کنید.

     

     

    0

     

    بررسی سئو رقبا

    اگر جایگاه مناسبی دارید و رقابت شدیدی وجود ندارد، باز هم بررسی سئو رقبا و استفاده از شکست و موفقیت آن‌ها می تواند به پیروزی شما کمک کند. در ادامه نحوه بررسی سئو سایت رقبا  را در 7 قدم به شما آموزش می‌دهیم.پنالتی گوگل google-penalty

    قدم اول در بررسی سئو رقبا: شناخت رقبا

    بررسی سئو رقبا بدون شناخت صحیح آن‌ها امکان پذیر نیست. در برخی موارد و زمینه‌های کاری شناخت رقبا کار آسانی بوده و شما تنها به بررسی سئو سایت و فعالیت هایشان می پردازید، ولی همیشه شناخت رقبای اصلی به این سادگی نخواهد بود.

    رقبای شما سایت‌هایی هستند که در کلمات کلیدی اصلی شما رتبه خوبی در نتایج جستجوی گوگل دارند و یا در عبارات کلیدی چند کلمه‌ای با شما به رقابت می‌پردازند. لیست رقبای شما می‌تواند بسیار طولانی باشد و امکان بررسی سئو رقبا برای این تعداد امکان پذیر نیست. کلمات کلیدی مورد نظرتان را در گوگل جستجو کنید و سایت‌هایی که در رتبه‌های بالا قرار گرفته‌اند را بعنوان رقبای اصلی خود برای بررسی سئو آن‌ها در نظر داشته باشید.

    قدم دوم در بررسی سئو رقبا: مشاهده و بررسی سایت رقبا

    زمانی‌که لیستی از رقبای اصلی خود تهیه کردید، سایت آن‌ها را مورد تحلیل و بررسی قرار دهید. برای بررسی سئو رقبا باید بدانید که:

    • آیا ظاهر سایت‌شان به خوبی طراحی شده است؟
    • حجم محتوای موجود در سایت‌شان چقدر است؟
    • کیفیت مطالب سایت را چگونه ارزیابی می‌کنید؟
    • از آدرس دهی پویا استفاده می‌کنند یا خیر؟

    با این کار می‌فهمید که رقیب شما در فضای اینترنت چقدر حرفه‌ای عمل می‌کند و تا چه اندازه محتوای سایت خود را مناسب با سلیقه موتورهای جستجو ساخته است.محتوای همیشه سبز چیست؟

    قدم سوم در بررسی سئو رقبا: بررسی کلمات کلیدی

    کلمات کلیدی همواره مهمترین فاکتور برای موفقیت در سئو به شمار آمده‌اند. به همین دلیل اگر رقبای شما کلمات کلیدی مناسبی به کار برده باشند رتبه بهتری در نتایج جستجو خواهند داشت. گاهی اوقات در آنالیز رقبا در یافتن کلمات کلیدی آن‌ها به مشکل بر می‌خوریم، در این حالت با توجه به محتوای سایت‌شان بررسی کنید که آیا آن‌ها کلمات کلیدی شما را بکار برده‌اند یا خیر؟

    همچنین با استفاده از ابزارهایی مانند Website Keyword Suggestion می‌توانید بررسی کنید که چه کلماتی در سئو سایت مورد نظرتان تاثیر زیادی دارند. در طول این بررسی‌ها شما کلماتی خواهید یافت که از ذهن شما پنهان بوده‌اند و می‌توانید در سئو بهتر سایت‌تان از آن‌ها استفاده کنید.

    همچنین می‌توانید در ادامه‌ی بررسی سئو رقبا تراکم کلمات کلیدی در محتوای سایت رقیب را محاسبه کنید. ابزاری مانند Keyword Density Cloud در این زمینه به شما کمک خواهد کرد. همچنین محل قرارگیری این کلمات را مورد توجه قرار دهید که آیا در محتوا، تگ‌های متا، عناوین صفحه، تگ تصاویر یا آدرس صفجات قرار دارند یا خیر؟

    قدم چهارم در بررسی سئو رقبا: بررسی لینک‌های ورودی

    لینک‌های ورودی یا بک لینک همانند ستون فقرات در بهینه سازی سایت یا همان سئو عمل می‌کنند. به همین دلیل در  بررسی سئو رقبا باید لینک‌های ورودی به سایت‌شان را بررسی کنید. به مبدا لینک‌ها، تعدادشان و متن مورد استفاده در آن‌ها دقت کنید تا راز موفقیت رقیب را بدست آورید. معمولا در  بررسی سئو رقبا ایده‌های مناسبی برای لینک به سایت‌تان خواهید یافت. اگر رقیب شما از سایت‌های مناسب و پر بازدیدی لینک دارد که شما از وجودشان بی خبر بودید، با صاحبان این سایت‌ها تماس گرفته و در صورت امکان لینک مناسبی برای سایت خود تهیه کنید.

    خدمات بهینه سازی سایت

    بررسی لینک ورودی رقبا

    برای بررسی بک لینک‌های سایت رقبا می توانید از ابزارهای رایگانی مانند ابزار معروف سایت ماز یعنی Open Site Explorerاستفاده نمایید.

    قدم پنجم در بررسی سئو رقبا: بررسی عوامل دیگر سئو

    برای سئو مناسب سایت کلمات کلیدی و لینک ورودی نقش مهمی را ایفا می‌کنند، ولی همه چیز به همین‌جا ختم نمی‌شود. برای موفقیت در بررسی سئو رقبا شما باید رتبه الکسا، رنک گوگل (GPR) و عملکرد آن‌ها در موتورهای جستجوی دیگر مانند Yahoo و Bing را نیز بررسی کنید. همچنین تعداد صفحات ایندکس شده از سایت رقیب توسط موتورهای جستجو را نیز در نظر داشته باشید.

    قدم ششم در بررسی سئو رقبا: ارزیابی میزان حضور در شبکه‌های اجتماعی

    شبکه‌های اجتماعی امروزه نقش مهمی در افزایش ورود کاربران به سایت‌ها دارند. به همین دلیل بررسی سئو رقبا در این زمینه دید مناسبی از عملکردشان به شما خواهد داد. Instagram، Telegram و LinkedIn از مهمترین منابع جذب بازدیدکنندگان به سایت‌ها هستند. در این شبکه‌ها رقبای خود را پیدا کنید و با اضافه شدن به لیست دوستان‌شان میزان محبوبیت و فعالیت های‌شان را زیر نظر بگیرید.

    قدم هفتم در بررسی سئو رقبا: بررسی نوع تبلیغات 

    شرکت های زیادی هستند که استفاده از تبلیغات مناسب برای ورود بازدیدکنندگان به سایت را راحت‌تر از سئو و جذب مستقیم بازدیدکنندگان از موتورهای جستجو می دانند. یکی از روش های تبلیغاتی رایج، تبلیغات کلیکی گوگل است و شما با بکارگیری Google Keyword Planner و ابزارهایی که توسط خود گوگل ارائه شده‌اند، می‌توانید تخمینی از میزان رقابت در کلمه کلیدی مورد نظرتان و عملکرد رقبا در این زمینه داشته باشید.

    بررسی سئو رقبا تمام شدنی نیست و باید در مقاطغ مختلف زمانی انجام شود، تمام فعالیت‌هایی که برای بررسی سئو رقبا گفته شد زمانبر بوده و در مواردی نیاز به تجربه کافی دارند. ولی اگر می‌خواهید راز موفقیت رقبای‌تان را بدانید باید همین مسیر را طی کنید، حتی اگر در این رقابت پیروز نشوید باز هم نکات و موارد زیادی را برای بهبود وضعیت سئو سایت‌تان خواهید یافت.

    منبع وبسیما

    0

    وورنک

    Woorank  یک ابزار رایگان را در اختیار شما قرار می دهد که با استفاده از آن می توانید هر هفته یک گزارش کامل را در مدت زمان کوتاهی از سایت خود داشته باشید. همچنین این سایت یک اکانت آزمایشی رایگان با امکانات کامل را به مدت یک هفته به شما عرضه می کند که امکان بررسی تعداد نامحدود سایت را در این هفته به شما می دهد و در صورتی که علاقه مند به استفاده بیشتر از این سایت باشید با پرداخت ماهانه 49 دلار به تمامی امکانات آن دسترسی خواهید داشت.

    چرا خرید بک لینک اشتباه است؟

    در اینجا به بررسی گزارش این سایت از وضعیت بهینه سازی سایت شما می پردازیم.

    خدمات بهینه سازی سایت

    بهینه سازی و سئو

    هر گزارش به 12 قسمت اصلی تقسیم می شود:

    5 اولویت اصلی در سئو – این 5 بخش مهمترین فاکتورها در بهینه سازی هر سایتی را شامل می شوند

    بازدید کنندگان – در این بخش آماری از میزان بازدید کاربران از صفحه شما و اطلاعاتی در مورد آنها ارائه می شود.

    عملکرد در شبکه های اجتماعی – این بخش محبوبیت شما در شبکه های اجتماعی پرکاربر مانند توییتر و لینکدین را بررسی کرده گرازشی از عملکرد شما می دهد.

    موبایل – نحوه نمایش سایت شما در گوشی های تلفن همراه و تبلت ها را به شما نمایش داده و تبعیت کد نویسی سایت شما از اصول بهینه سازی این دستگاه ها را بررسی می کند.

    اصول اولیه بهینه سازی – این بخش اصول اولیه در بهینه سازی را برای شما بررسی می کند (مانند وجود نقشه سایت، جلوگیری از چند آدرس بودن سایت و …)

    بهینه سازی مطالب – مهمترین فاکتورهای سئو برای هر سایت مانند عنوان صفحه و توضیحات صفحه که بسیار مورد توجه موتورهای جستجو هستند در این بخش بررسی می شوند.

    بهینه سازی کلمات کلیدی – این بخش تعدادی از مهمترین کلمات کلیدی سایت شما که توسط موتورهای جستجو مانند گوگل شناخته می شوند را به شما نشان می دهد.

    اعتبار سایت – با استفاده از رنک سایت شما، میزان ایندکس گوگل از سایت شما و تاریخ ثبت دامنه اعتبار سایت شما را می سنجد.

     بک لینک –  این بخش تعدا سایت هایی که در آنها لینکی به سایت شما موجود است را محاسبه کرده و به شما نشان می دهد.

    افزایش ورودی گوگل با تولید محتوی ناب

    کاربردی بودن سایت – فاکتورهای کاربری سایت شما مانند سرعت لو د شدن سایت، حجم صفحات و لینک های خراب موجود در سایت شما در این بخش ارزیابی می شوند.

    امنیت – اصول امنیتی سایت شما در این بخش سنجیده می شود.

    فن آوری – این بخش به بررسی اصول کدنویسی و استانداردهای مربوط به آن در سایت شما می پردازد.

    در پایان به همراه یک نمره کلی از 100، گزارشی کامل و براساس رعایت اصول بهینه سازی و سئو در سایت شما تحویلتان داده و شما را در رفع مشکلات آن و بهبود وضعیت سایت یاری می دهد.

    امید است این به شما در ارتقای رتبه سایت کمکی هرچند کوچک رسانده باشد.

    منبع وبسیما

    0

     

    A

    Automated Submitting

    استفاده از یک سری نرم افزارهای مختلف برای معرفی و ثبت اتوماتیک وب سایت شما در موتورهای جستجو.

    ASP

    مخفف  Active Server Pages,. زبان برنامه نویسی متعلق به شرکت مایکروسافت برای ساختن وب سایت های داینامیک.

    API

    مخفف Application Program Interface.. یک API مجموعه ای از روال ها، ابزارها و قوانینی است که برای ساخت نرم افزار ها بکار می رود.

    Announcing

    به معنی Submitting Definition مراجعه شود.

    announce site to search engines

    معرفی یک وب سایت به موتورهای جستجو با اضافه نمودن آدرس آن سایت در یک سایت دیگر.

    Animated Ad

    سئو و شباهت های آن به علم پزشکی

    یک تبلیغ متحرک که غالبا از java applet و یا فایل Gif در ساخت آنها استفاده می گردد.

    Anchor text

    یک لینک متنی (معمولا به همراه خط زیرین) که توسط موتورهای جستجو به عنوان یک معیار مهم مورد استفاده قرار می گیرد. گوگل توجه ویژه ای را به متن های داخل anchor text ها دارد و همچنین به کلمات کلیدی که در این متن ها بکار برده شده است حساس می باشد و این متن های لینک دار در Seo از اهمیت زیادی برخوردار هستند. برای اطلاعات بیشتر به بخش “Google Bombing” مراجعه کنید.

    Alt tags

    محتوای این شناسه، متنی است که یک عکس را توضیح می دهد. موتورهای جستجو با خواندن این تگ متوجه می شوند که محتوا از نوع تصویر بوده و آن را از متن متمایز می کنند.

    Alt Attribute

    یک جایگزین متنی برای شرح دادن تصاویر

    AllTheWeb

    یک موتور جستجو است که توسط یاهو خریداری گردیده و مورد استفاده قرار می گیرد.

    Algorithm

    الگوریتم به مجموعه ای از قوانین برنامه نویسی اطلاق می گردد که به موتورهای جستجو فرمان می دهند که چگونه محتوای صفحات وب سایت ها را بررسی نموده و آنان را به کاربران نمایش دهند. برای مثال گوگل از الگوریتم های مختلفی مانند: پاندا، پنگوئن، مرغ مگس خوار و … جهت رتبه بندی سایت ها در صفحه نتایج جستجوی خود استفاده می کند.

    AJAX

    مخفف  Asynchronous JavaScript And XML
    آژاکس به شما اجازه می دهد تا نرم افزارهای تحت وب کاربرپسند تری را طراحی نمایید، در واقع با استفاده از تکنولوژی آزاکس به جاوا اسکریپت ها این امکان داده می شود که اطلاعات مورد نیاز خود را دریافت و ارسال نمایند بدون آنکه صفحه دوباره بارگذاری (Reload) شود.

    Agent Name

    این نام crawler و یاspider  است که از یک صفحه در حال بازدید می باشد. Spider یک روبات هوشمند است که از جانب موتور جستجو برای به نمایش در آوردن محتوای یک وب سایت در اینترنت بکار می رود.

    AdWords

    Ad words سیستم تبلیغاتی گوگل است. با این سیستم تبلیغاتی می توانید براحتی و به سرعت تبلیغات کالا، خدمات خود را ایجاد کرده و آنرا به تمامی افرادی که به دنبال آن هستند نمایش دهید. Adwords ابزاری است برای نمایش تبلیغات شما فقط برای افرادی که در جستجوی آن هستند.

    زمانی که جستجوکننده یکی از کلمات کلیدی شما را جستجو می کند در صفحات نمایش جستجوی گوگل، تبلیغات گوگلی (Google Adwords) شما متمایز از رقبا نمایش داده می شود. با این روش تبلیغات شما فقط برای کسانی نشان داده می شود که بدنبال محصولات و یا خدمات شما می باشند.
    می توانید برای هر گروه از محصولات خود، متنهای تبلیغاتی متنوع و گروهای مختلفی از واژه های کلیدی مرتبط را انتخاب کنید. زمان نمایش، منطقه جغرافیایی نمایش و بودجه روزانه، پرداخت برای هر کلیکی که بر روی آگهی شما می شود و تمامی این فاکتورها قابل تعیین و ویرایش هستند.

    AdSense

    Google AdSense  یکی از بهترین و سریعترین روش ها برای صاحبان وب سایت هایی با هر اندازه می باشد  که تبلیغات مرتبط گوگل را در سایت خودنمایش داده و کسب درآمد نمایند. از آنجاییکه تبلیغات نمایش داده شده از سوی گوگل در وب سایت شما کاملا با موضوع و مطالبی که کاربران در سایت شما بدنبال آن می گردند منطبق است، لذا نمایش این تبلیغات هم سبب درآمد زایی می گردد و هم باعث ارتقاء محتوا و ارزش صفحات شما می شود.

    Accessibility

    فرآیندی است که با انجام آن صفحات وب سایت برای افراد معلول بخصوص نابینایان قابل استفاده می شود. اهمیت این موضوع از آنجا ناشی می شود که موتورهای جستجو نیز نابینا می باشند یعنی آنان نیز نمی توانند تصاویر و فایل های فلش را ببیند. بنابراین انجام فرآیند فوق می تواند به بهتر یافت شدن یک وب سایت در موتورهای جستجو نیز کمک نماید.

    Absolute link

    لینک بالا مثالی از یک لینک absolute می باشد و نمایانگر پروتکل نقل و انتقال(http)، نام دامنه و اغلب نام یک فایل است.

    B

    Bulk submission services

    یک نرم افزار که وظیفه ثبت اتوماتیک نام دامنه تعداد زیادی از وب سایتها را در موتورهای جستجو بر عهده دارد.

    Broad Match

    یک حالتی از انطباق کلمات کلیدی است و به انطباق نتیجه جستجو و کلمات کلیدی مد نظر شما گفته می شود.
    این بدان معنا است که اگر شما بدنبال واژه “کفش ورزشی” در یک موتور جستجو بگردید ممکن است نتایج زیر را بدست آورید:
    –    کفش ورزشی
    –    لباس ورزشی
    –    کفش طبی
    در حالت Broad Match  نتایج بالا ممکن است دقیقا با واژه مورد جستجوی شما انطباق نداشته باشند.

    Bridge page

    به معنی Doorway Page رجوع شود.

    Bot

    خلاصه Robot. به معنی Spider رجوع شود.

    Body copy

    نسخه متنی یک وب سایت.Body copy به متن های قابل دیدن توسط کاربر گفته می شود که فاقد هرگونه عکس و گرافیک باشد.

    Blog

    اغلب با نام weblog نیز شناخته می شود. بلاگ در واقع یک دفتر خاطرات یا نوشته های شخصی، یک فضای همکاری، یک محیط سیاسی، بازار ارائه آخرین اخبار، مجموعه ای از لینک ها، افکار خصوصی شما و نهایتا یادداشتهایی برای تمام دنیاست. وبلاگ شما می تواند هر یک از این موارد باشد. میلیونها وبلاگ در شکلها و اندازه های مختلف وجود دارد. با وجود تمام مسائلی که مطرح شد هنوز هم نمی توان قانون و تعریف خاصی برای بلاگ تعریف کرد.

    Blacklist

    لیست سیاه همان لیستی است که موتورهای جستجو و یا کاربران خاصی آنرا تدوین کرده اند تا از به نمایش درآمدن spammer ها در نتیجه جستجو جلوگیری نمایند.

    سئو چیست؟ اهمیت سئو برای کسب و کارهای آنلاین

    Black Hat SEO

    سئو کلاه سیاه همان افزایش ترافیک بازدیدکنندگان یک سایت با روش های غیر قانونی و پیاده سازی سئو بصورت غیر واقعی و فریب دادن موتورهای جستجو می باشد.
    روش های زیر جزء روش های غیر قانونی برای افزایش ترافیک سایت می باشند:
    –    استفاده از متن و لینک های پنهان
    –    استفاده از روشهایی که بصورت مصنوعی تعداد لینک های ورودی به سایت شما را افزایش می دهند. بطور مثال استفاده از سایتهای لینکدونی
    –    استفاده بیش از حد از لینک های متقابل میان دو سایت بمنظور ساختن تعداد بک لینک های زیاد (تبادل لینک دو طرفه)
    –    نمایش دو محتوای مختلف به موتورهای جستجو و کاربران عادی سایت
    –    استفاده از صفحات پرش، صفحات درگاهی و یا صفحاتی که محتوای آنها تعداد زیادی لینک است که ارزش محتوایی چندانی ندارند
    –    راه اندازی یک  وب سایت دیگر با محتوای یکسان با سایت قبلی (کپی)
    –    استفاده از نرم افزارهای تولید کننده اتوماتیک  محتوای سایت که برای کاربر مفید نباشند
    –    لینک دادن بیش از حد به وب سایت هایی که در امور spamming فعالیت می نمایند

    Bidding

    Bidding (پیشنهاد یا مزایده) به معنی مشخص نمودن یک قیمت برای نمایش تبلیغ شما در موتورهای جستجو است. بدین معنی که شما یک قیمتی را برای به نمایش درآمدن تبلیغ خود به موتور جستجوگر اعلام می کنید و این هزینه را در صورتی خواهید پرداخت که بر روی آگهی شما کلیک شود، بنابراین با هر بار کلیک بر روی آگهی شما مبلغ مشخص گردیده از حساب شما کسر خواهد شد. حال چنانچه در حوزه کلمات کلیدی که انتخاب نموده اید رقبای دیگری نیز آگهی سفارش داده باشند ابتدا آگهی کسانی نمایش داده خواهد شد که قیمت Bidding بالاتری را انتخاب نموده اند. حداقل مبلغ Bidding  5 سنت به ازاء هر بار کلیک شدن می باشد.

    Bid management tool

    نرم افزاری است که برای مدیریت قیمت پیشنهادی هربار کلیک شدن بر روی تبلیغ در موتورهای جستجو بکار می رود.

    Beyond The Banner

    هر نوع تبلیغی که بصورت بنر نباشد و مثلا بصورت pop up باز شود.

    Beacon

    یک خط کد برنامه نویسی می باشد که در داخل یک تبلیغ و یا گوشه ای صفحه وب قرار داده می شود تا فعالیت های کاربران از قبیل عضویت و عملیات خربد را زیر نظر داشته باشد. این فایل معمولا غیر قابل دیدن است چرا که اندازه آن معمولا 1 * 1 پیکسل بوده و فاقد رنگ است.

    Banner Ad

    یک تصویر گرافیکی است که غالبا بصورت فایل GIF ویا JPEG می باشد که می تواند در هر نقطه ای از صفحه وب سایت قرار گیرد. اندازه استاندارد یک بنر تبلیغاتی 60 * 468 پیکسل می باشد. و اندازه متداول آن 125 * 125 پیکسل می باشد.

    Banned

    هنگامی که یک موتور جستجو از نمایان شدن وب سایت شما در صفحه نتیجه جستجوی خود جلوگیری می کند.

    Bait and Switch

    تغییر دادن محتوای صفحه بعد از آن که در موتور جستجو یا فهرست ثبت شد. مثلاً معرفی سایت یک آژانس املاک مسافرتی به گروه املاک دایرکتوری DMOZ و سپس تغییر دادن محتوای آن به “فروش مواد خوراکی” بعد از آن که سایت برای نمایش در گروه املاک مورد تأیید قرار گرفت.

    Back links

    لینکی که به صفحه‎ای از سایت داده شود، لینک ورودی به آن صفحه گفته می شود. اگر سایت A به سایت B لینک دهد، لینک از سایت A یک “بک لینک” برای سایت B است. تعداد بک لینک های یک سایت از سایت ها دیگر عامل مهمی در بهبود رتبه سایت ها در نتایج جستجوی گوگل محسوب می شود. در سال های اخیر گوگل ارزش بیشتری به کیفیت بک لینک ها قائل شده و از صاحبان سایت می خواهد تا بیشتر بک لینک هایی از سایت های معتبر و مرتبط با موضوع سایت خود دریافت کنند.

    C

    CTR – Click Through Rate

    درصدی از کاربران که تبلیغی را می‎بینند و بر روی آن کلیک می‎کنند. درصدی از کاربران که لینک سایت را در نتایج جستجو می‎بینند و با کلیک کردن بر آن به سایت مراجعه می‎کنند. تحقیقات نشان داده است که نسبت افرادی که بر روی لیست نتایج جستجو حاصل از موتورهای جستجو کلیک می کنند 6 برابر کلیک بر روی تبلیغات بنری است. در سال های اخیر نرخ کلیک صفحات یک سایت از دیدگاه گوگل به فاکتور مهمی برای رتبه بندی سایت ها در صفحه نتایج جستجو تبدیل شده است. 

    Crawler

    به معنی Spider رجوع شود.

    Cost Per Thousand -CPM

    هزینه پرداختی برای هزار بار نمایش آگهی در یک موتور جستجو.

    Cost Per Sale -CPS

    هزینه فروش از یک تبلیغ انجام یافته در موتور جستجو را CPS می گویند. بطور مثال چناچه یک مشتری بر روی یک تبلیغ کلیک نماید و نتیجه این کلیک نمودن، خرید کالا و خدمات باشد، هزینه انجام این فرآیند را CPS می گویند.

    Cost Per Order -CPO

    هزینه سفارش گیری از یک تبلیغ انجام یافته در موتور جستجو را CPO می گویند. بطور مثال چناچه یک مشتری بر روی یک تبلیغ کلیک نماید و نتیجه این کلیک نمودن، سفارش کالا و خدمات باشد، هزینه انجام این فرآیند را CPO می گویند.

    Cost Per Lead -CPL

    هزینه ایجاد یک مشتری بالقوه. بطور مثال چناچه یک مشتری بر روی یک تبلیغ کلیک نماید و نتیجه این کلیک نمودن، پر کردن یک فرم استعلام قیمت باشد، هزینه انجام این فرآیند را CPL می گویند.

    Cost Per Click -CPC

    هزینه پرداخت شده برای هر کلیک. به عبارت دیگر برای این که یک بار بر روی لینکی کلیک شود، چه هزینه‎ای باید پرداخت شود.

    Cost Per Action -CPA

    هزینه های پرداخت شده برای انجام یک عمل در یک سایت، همانند هزینه تمام شده برای ارسال یک خبرنامه، هزینه ثبت نام در سایت، دانلود یک نرم افزار آزمایشی و …

    Conversion rate

    درصد موفقیت در تبدیل بازدیدکنندگان عادی به مشتری و یا موفقیت در نزدیک نمودن آنان به عملیات خرید.(همانند درصد موفقیت در گرفتن مشخصات فردی همانند نام، نام خانوادگی و ایمیل آنان). بنابراین اگر از 100 بیننده ای که به سایت مراجعه می کنند تنها یک خرید انجام شود و یا فقط یک فرم تماس پر شود، نرخ تبدیل 1% است.

    Conversion

    عملیات تبدیل کاربران عادی سایت به مشتری و یا حداقل نزدیک نمودن آنان به فرآیند خرید. (همانند ترغیب آنان به ثبت نام در حبرنامه و…).

    Cloaking

    نمایش دو محتوای مختلف به موتور جستجو و کاربر عادی سایت. در این پروسه ابتدا IP بازدید کننده صفحه مشخص می‎شود. اگر درخواست کننده موتور جستجو باشد محتوای خاص آن موتور جستجو به وی نمایش داده می‎شود و اگر درخواست کننده کاربر باشد، صفحه اصلی به وی نشان داده می‎شود. این تکنیک جز تکنیکهای سئو کلاه سیاه محسوب می شود.

    Clickthrough

    عملیات کلیک نمودن بر روی یک تبلیغ و رفتن به یک وب سایت دیگر.

    D

    Dynamic URL

    آدرس یک صفحه داینامیک. صفحات داینامیک معمولاً دارای کاراکترهایی مانند?, &, =, %, +, cgi هستند.

    Doorway page

    صفحاتی که مخصوصاً برای کسب رتبه بالا طراحی می‎شوند و نه برای کمک به کاربران. این صفحات متناسب با هر موتور جستجو ساخته می‎شوند. معمولاً در پروسه Cloaking از آن‏ها استفاده ‌شود. در ساخت این صفحات تلاش می‌شود تا وزن‎ها برای همه پارامترها در بهترین حالت باشد و از همه پارامترها استفاده می‎شود. این تکنیک نیز جز سئو کلاه سیاه محسوب می‌شود.

    Domain name

    نامی اختصاصی که سایتی را مشخص می‎کند مانند organet.ir.

    Directory enhancement

    پروسه نوشتن عنوان و توضیح مناسب برای یک سایت و انتخاب مناسب‎ترین گروه فهرست برای معرفی سایت به آن.

    Directory

    وب دایرکتوری سایتی است که سایت‎های دیگر را در گروه‎های خود دسته‎بندی می‎کند و نمایش می‎دهد.

    Destination page

    صفحه‎ای که کاربر بعد از کلیک کردن بر لینکی در نتایج جستجو به آن می‎رود.

    Deep linking

    لینک دادن به صفحه‎ای که دو سطح و یا بیش‏تر از صفحه اول سایت پایین تر است.

    E

    Entry page

    اولین صفحه‎ای که کاربر بعد از کلیک کردن بر لینکی از طریق آن وارد سایتی می‎شود.

    F

    Full-text index

    بایگانی کردن همه کلمات موجود در یک صفحه بدون حذف کلمات رایجی مانند با، به، از…

    Frame

    تکنیکی در HTML است که صفحه نمایش را به چندین بخش تقسیم می‎کند.

    Filter words

    کلمات عمومی و رایج. مواردی مانند a, and, or, for, is, but و به فارسی از، به، با، بر، در…

    FFA, free for all

    رایگان برای همه. سایت‎هایی که هر کس می‎تواند لینک خود را در آن قرار دهد. صفحاتی که حاوی لینک‌هایی غیرمرتبط هستند.

    False drop

    نمایش صفحه‎ای در نتایج جستجو که ارتباطی به عبارت جستجو شده ندارد.

    Fake copy listing

    صفحه‎ای که رتبه بالا دارد اما محتوای آن از صفحه‎ای در سایتی دیگر دزدیده شده است.

    G

    Gibberish

    محتوایی که نظم و ترتیب منطقی ندارد و برای کاربر قابل فهم نیست. در این متن‎ها تلاش می‎شود که فقط کلمات خاصی تکرار شود و اصلاً معنادار بودن جملات و کل متن مورد توجه قرار نمی‎گیرد.

    0

     

    ترفندها و میانبرهای زیادی مانند انتخاب کلمات کلیدی

     

     غیر مرتبط و پربازدید، تبادل زیاد لینک با سایت‌های دیگر، رفرش کردن صفحات و … برای رسیدن سریع‌تر به هدف اصلی یا همان سئو برای فریب موتورهای جستجو ایجاد شد، که هر کدام در مقاطع کوتاه زمانی نتایج مناسبی را به کاربران و سئو کاران ارائه می‌کردند ولی الگوریتم موتورهای جستجو مانند گوگل همه روزه در حال تغییر هستند بطوریکه در سال 2011 موتور جستجوی گوگل نزدیک به 516 تغییر در الگوریتم خود ایجاد کرد. در نتیجه پس از مدت کوتاهی شرایط جدیدی ایجاد می‌شود و فعالیت‌های شما باعث ضعیف شدن سئو سایت‌تان و افت ناگهانی آمار بازدید و رنک صفحات شما می‌گردد. دقت کنید که شعار و هدف گوگل در 14 سال اخیر تغییر چندانی نکرده است تنها توان و امکانات این سایت به مرور زمان برای دستیابی به این هدف بیشتر شده است.

    آموزش سئو سایت

    لوگوی گوگل در سال 1998 و 2012

     

    هدف گوگل سازمان دهی اطلاعات در جهان

    و ایجاد امکان دسترسی برای همه افراد در هرکجا به آن است

    Google’s mission is to organize the world’s information

    and make it universally accessible and useful

     

     

    زمان تغییر استراتژی سئو

     

    خدمات بهینه سازی سایت

    کاری را انجام دهید که در آن بهترین هستید. یک شرکت، موسسه یا سایت واقعی باشید، هیچ راه میانبری برای رسیدن به موفقیت ماندگار وجود ندارد، از ابزاری که در دست دارید نهایت استفاده را ببرید، انعطاف پذیر، خلاق و کمی احساساتی باشید. به کاری که می‌کنید ایمان داشته باشید و هر کجای اینترنت که به شما مربوط است خود را معرفی کنید.

    جامعه ای از مشتریان خود تشکیل دهید و با آن‌ها در ارتباط باشید، به مشتریان و کاربران خود احترام بگذارید و وجهه ی شرکت خود را حفظ کنید. اغلب شرکت‌ها امروزه با این تعداد از رقیبان و امکاناتی که در اختیار کاربران اینترنتی قرار دارد، وفاداری زیادی از خود نشان نمی دهند.

    سئو سایت را بر اساس اصول سئو و بدون استفاده از روش‌های میانبر و فریب موتورهای جستجو انجام دهید. ممکن است بعضی از این روش‌ها در کوتاه مدت جوابگو باشند ولی مطمئن باشید که یک برنامه ریزی بلند مدت نتیجه بهتری بهمراه خواهد داشت، آرام حرکت کنید و از مسیر لذت ببرید.